Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Informatieavond over speelelement in Buizenpark

Deelgemeente Feijenoord en Woonstad Rotterdam nodigen bewoners op Katendrecht uit voor een informatieavond over het klimtoestel dat kinderen uit de buurt graag in het Buizenpark willen. Op de bewonersavond -maandag 26 oktober om 19.00 uur in De Schalm, wordt het plan voorgelegd.

Het klimtoestel, de Klaverklim (foto), is door kinderen van basisschool De Schalm, samen met de deelgemeente en Gemeentewerken, uitgekozen voor het Buizenpark. Het toestel is voor kinderen van de school én voor kinderen uit de buurt.

Kinderschouw
De keuze voor de Klaverklim komt niet zomaar uit de lucht vallen. Afgelopen voorjaar vond er een kinderschouw plaats, waarbij ook speelplekken werden bezocht. De tocht door Katendrecht leverde een aantal interessante wensen op, zoals een speelplek voor kinderen in de buurt van de Schalm. De schouw kwam voort uit de Projectweken Wonen, gehouden door Woonstad Rotterdam en de Schalm.

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met Natasja ten Hove, operationeel coördinator voor Katendrecht, via (010) 291 60 96.