Gemeente Enschede

Werkplein Enschede biedt helpende hand

Veel vacatures in callcenterbranche

Werkplein Enschede verwacht tussen nu en begin december meer dan 200 vacatures in de callcenterbranche. Zij springt hier de komende tijd op in. Zo gaat Werkplein Enschede maandag 26 oktober met vacatures naar de DSB Bank en organiseert twee inloopmiddagen op 5 en 12 november.

De komende maanden verwacht Werkplein Enschede meer vacatures op dit terrein en springt hier op in. Het gaat hier om met name outbound functies. Dus het benaderen van adressen of klanten met als doel om te verkopen.

DSB Bank
Met het faillissement van DSB Bank komen er veel mensen zonder werk te zitten. Ook mensen uit Enschede. Op maandag 26 oktober gaat Werkplein Enschede samen met de afdeling faillissementen van UWV en het Mobiliteitscentrum Twente naar Eefde om daar voorlichtingen te geven. De Twentse Werkpleinen presenteren hier ook alle vacatures zodat direct matches gemaakt kunnen worden. Diverse callcenters uit Twente gaan deze dag ook mee om ter plekke de bemiddeling van `werk naar werk' te realiseren.

Inloopmiddag 5 en 12 november
Op donderdag 5 en 12 november vindt tussen 14.30 en 17.00 uur een inloopbijeenkomst voor de callcenterbranche (niet op afspraak dus) plaats. Cliënten van Werkplein Enschede (met WW en Wwb uitkering) en andere belangstellenden zijn welkom als zij interesse hebben in met name outboundwerkzaamheden bij callcenters.

Geplaatst: 23 oktober 2009.

23 oktober 2009