Gemeente Nuenen


Onderscheiding voor Els van Zantvoort van Showkorps O&V Nuenen

Tijdens de viering van het 125-jarig jubileum van Showkorps O&V Nuenen ontvangt jubilaris Els van Zantvoort een gemeentelijke erepenning in Brons. Loco-burgemeester Ad van Beek reikte deze uit op zondagmiddag 25 oktober 2009 in gemeenschapshuis Enode te Nuenen-Eeneind. Showkorps O&V Nuenen ontvangt het jubileum Van Gogh-wandbord en een enveloppe onder couvert.

Â

Â

Els van Zantvoort is vanaf 1969, al 40 jaar lid van Showkorps O&V Nuenen. De eerste 10 jaar is zij een volleerd klaroenblazer geweest. Daarna is zij overgestapt naar het slagwerk, eerst als tamboer en sinds eind 1996 als melodisch slagwerker op de mallet. Gedurende de afgelopen 40 jaar heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de prestaties van het showkorps. Zij is in deze lange periode een trouw en actief lid gebleven en heeft de repetities en optredens vol enthousiasme gevolgd en vele vernieuwingen meegemaakt.

Door haar inzet voor Showkorps O&V Nuenen heeft zij er mede voor gezorgd dat vele inwoners, verenigingen en jaarlijks terugkerende evenementen kunnen blijven genieten van de prachtige shows en muziek van Showkorps O&V Nuenen.

Â

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten haar de gemeentelijke erepenning in BRONS toe te kennen.