CNPV tekent langetermijn strategische partnerovereenkomst met SET GmbH, een Duits bedrijf 26/10/2009 10:36

PR Newswire

DONGYING, China, October 26 /PRNewswire/ --
CNPV heeft vandaag aangekondigd dat het een langetermijn strategische verkoopovereenkomst is aangegaan met SET GmbH, een bekend Duits projectontwikkelings- en distributiebedrijf. De overeenkomst is ondertekend tijdens de recente 24e EUPVSEC Hamburg conferentie en handelsbeurs, die gehouden is van 21 tot 25 september.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20081103/CNM010LOGO )

Volgens de voorwaarden van deze strategische overeenkomst zal CNPV SET in totaal 100MWp aan PV modules leveren, te beginnen in 2010 tot 2012, waaronder begrepen 20MWp aan geplande levering tijdens 2010 tegen vaste prijzen. De prijs zal echter wederzijds elk kwartaal bezien worden indien de marktprijs daalt of stijgt vergeleken met de vaste prijzen. De resterende 35MWp en 45MWp zal volgens de planning respectievelijk tijdens 2011 en 2012 plaatsvinden.

"Het doet ons veel genoegen om deze strategische partnerschap met SET aan te kondigen, een overeenkomst die de bestaande partnerschap verder zal versterken. Dit nieuwe contract zal belangrijk bijdragen aan de groei van nieuwe projecten in Duitsland, België en in andere Europese zonnemarkten", verklaarden de heren Zhang Shunfu, CEO van CNPV en B.Veerraju Chaudary, COO en CTO van CNPV en lid van de Raad van Bestuur. "Wij zien er naar uit om onze relatie met SET, een van onze loyale strategische partners uit te kunnen breiden door modules van hoge kwaliteit, hoogwaardige diensten en een belangrijk industrieplatform tegen lage kosten te leveren."

"SET is trots op deze nieuwe strategische verkoopovereenkomst met CNPV. Wij beschouwen dit als een voortzetting van onze goede relatie met CNPV, die SET en zijn klanten de beste zonnetechnologie in zijn klasse levert", merkten de heren Helmut Schwarzer, CEO, Juergen Klaas, GM, en Mw. Narjiss Conrads, COO van SET GmbH op. "Ons doel is om onze klanten maximale waarde te leveren via onze producten en diensten door samen te werken met eersteklas partners als CNPV. Dit is een van onze voornaamste strategieën voor het bereiken van deze doelen om klanten te winnen op lange termijn."

Over CNPV
China Solar Photovoltaic SA (NYSE Euronext: ALCNP) is, via zijn volledige dochteronderneming, CNPV Dongying Photovoltaic Power Company Limited, een vooraanstaand zonnebedrijf dat gietelingen, wafels, cellen en zonnemodulen maakt. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in de solaire fotovoltaic industrie en maakt zeer efficiënte en kostenbesparende aardgebonden gekristalliseerde fotovoltaic zonnepanelen. Betrouwbaarheid en lang leven zijn ingebouwd in onze gekristalliseerde fotovoltaic zonnepanelen, die rigoureuze testen ondergaan in onze fabriek en voor externe certificaties (IEC61215, IEC61730, UL, en CE) om te zorgen voor maximale prestaties en veiligheid. Meer informatie is te vinden op de website van CNPV http://www.cnpv-power.com.

Over SET GmbH
SET GmbH is al meer dan 10 jaar actief in de zonnefotovoltaic industrie. SET is een projectontwikkelaar en een installatiebedrijf dat voortgekomen is uit de voortdurend groeiende vraag naar duurzame energie. SET biedt diensten op het gebied van het ontwerpen, projectontwikkeling en installatie van PV systemen voor eindgebruikers en gebruikt daarbij de fotovoltaic modules van hoge kwaliteit van CNPV. SET verkoopt ook kant-en-klare zonne-installaties aan bedrijven en privépersonen via een uitgebreid netwerk van dealers.

Veilige Haven Verklaring
Deze aankondiging bevat vooruitblikkende verklaringen die vallen onder de betekenis van de veilige haven bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Alle verklaringen in deze aankondiging, anders dan verklaringen over historische feiten, zijn vooruitblikkende verklaringen, waaronder, maar niet beperkt tot, de mogelijkheid van CNPV om extra kapitaal bijeen te brengen om zijn activiteiten te financieren; de effectiviteit, winstgevendheid en mogelijkheid om zijn producten te verkopen; de handel in waardepapieren van het Bedrijf in de toekomst; de mogelijkheid van het Bedrijf om als een open NV te werken; de periode waarin zijn huidige liquiditeit het Bedrijf in staat zal stellen zijn activiteiten te financieren; de mogelijkheid van het Bedrijf om de informatie die het in eigendom heeft te beschermen; algemene economische en zakelijke omstandigheden; de veranderlijkheid van de resultaten en financiële omstandigheden van het Bedrijf; de mogelijkheid voor het Bedrijf om gekwalificeerde senior managers en staf voor onderzoek of ontwikkeling aan te trekken of vast te houden; en andere risico's die gedetailleerd uiteen zijn gezet in de documentatie ingediend door het Bedrijf bij Euronext in Parijs. Deze vooruitblikkende verklaringen omvatten gekende en onbekende risico's en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen, aannames, schattingen en toekomstverwachtingen over de bedrijven en de industrieën. Het Bedrijf neemt geen verplichting op zich om vooruitblikkende verklaringen bij te werken om hierna volgende gebeurtenissen of omstandigheden te weerspiegelen of wat betreft veranderingen in zijn verwachtingen, behalve voor zover dit mogelijk wettelijk verplicht is. Hoewel het Bedrijf gelooft dat de verwachtingen geuit in deze vooruitblikkende verklaringen redelijk zijn, kan het u niet verzekeren dat deze verwachtingen uit zullen komen en investeerders worden gewaarschuwd dat de feitelijke resultaten belangrijk af kunnen wijken van de verwachte resultaten.

B. Veerraju Chaudary, COO, CTO & Lid van de Raad van Bestuur, +86-546-7795053, of mobiel, +86-13656-473355, of chaudary@cnpv-power.com; of Jane Liu, Senior manager, Investor Relations & Financing, +86-546-7795078, of mobiel, +86-15318-358353, of jane.liu@cnpv-power.com






-