Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 11.00 uur

Utrecht, 26-10-2009

Verkeersongeval

DE BILT Zondagmiddag 25 oktober heeft op de kruising van de Soestdijkseweg zuid en de Groenekanseweg een ongeval plaatsgevonden waarbij een motor onderuit is gegaan.

Omstreeks 17.00 uur vond het ongeval plaats waarbij een personenauto een motorrijder die voorrang had, over het hoofd zag. De 35-jarige motorrijder uit Bilthoven kwam hierdoor ten val en is met onbekende verwondingen naar het UMC gebracht. De 80-jarige bestuurder uit Bilthoven in de personenauto kwam met de schrik vrij. De politie onderzoekt het ongeval.

Woninginbrekers aangehouden

MAARTENSDIJK Zondagavond 25 oktober heeft de politie drie mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Prinses Marijkelaan.

Omstreeks 20.45 uur werd de politie door een getuige gealarmeerd omdat glasgerinkel werd gehoord. Bij de locatie aangekomen bleek een bovenlicht van een woning vernield te zijn. Tevens werd op een nabijgelegen parkeerplaats een auto aangetroffen met daarin drie mannen. Volgens getuigenverklaringen waren deze mannen bij de woning gezien. De politie heeft ze hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau. De mannen, een 27-jarige uit Amersterdam en twee Roemenen van 19 en 25 jaar, bleken in het bezit van inbrekerswerktuig en goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie onderzoekt de zaak.