Gemeente Vlaardingen


Nacht van de Nacht druk bezocht

26 oktober 2009

De Nacht van de Nacht op zaterdag 24 oktober werd druk gezocht. Vanuit de Stadsgehoorzaal, de Vrije Academie en het Vlaardings Museum vertrokken drie wandelingen door een zo donker mogelijk Vlaardingen. Onderweg werden de deelnemers verrast met theater, muziek en poëzie. Op het plein aan de Broekweg konden de wandelaars dwalen door een labyrint en om 23.00 uur onthaalde wethouder Jan Robberegt de deelnemers op de Markt met het slotprogramma.

Wethouder Jan Robberegt ontvangt deelnemers op Markt. Wethouder Jan Robberegt onthaalt deelnemers op de Markt. Foto: Roel Dijkstra.

De Nacht van de Nacht, het eerste evenement van de Kunstmaand Vlaardingen, is een jaarlijks evenement om aandacht te vragen voor bewust gebruik van energie. Dit jaar was het thema Stroom. De organisatie was in handen van de Vlaardingse kunstenaar Cees Eykelenboom van de Stichting Metamorphose. Meer informatie is te vinden op www.vlaardingen.nl/kunstmaand.

Theater, muziek en poëzie in de Nacht van de Nacht. Theater, muziek en poëzie in de Nacht van de Nacht. Foto: Roel Dijkstra.