Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Leren bridgen voor 55+

Doe mee op woensdag van 9.30 - 11.30 uur

Startersbridge voor 55-plussers

Onlangs is in deelgemeente IJsselmonde het project Denken en Doen, een cursus startersbridge voor 55-plussers, gestart. De Nederlandse Bridgebond organiseert dit project in samenwerking met Sport en Recreatie, Rotterdam Sportsupport en de Rotterdamse bridgevereniging Zuidwijk.

Het gaat bij Denken en Doen om het leren kennen van leeftijdsgenoten én het onder de knie krijgen van het bridgespel. Tijdens de projectperiode is het ook mogelijk om aan andere activiteiten zoals wandelen en fietsen deel te nemen.

De cursus bridge bestaat uit drie blokken van drie maanden. Kosten voor deelname zijn slechts 1,50 per les. De cursus vindt elke woensdag van 9.30 tot 11.30 uur plaats. Het is eerste blok is op 14 oktober gestart, maar er is nog plek genoeg om in te stromen. De lessen vinden plaats in wijkgebouw LCC Lombardijen aan de Menanderstraat 89 in Rotterdam.

Neem voor meer informatie en aanmeldingen contact op met André Wouters van Sport en Recreatie, telefoonnummer 010-2922190 of e-mail a.wouters@senr.rotterdam.nl.