Gemeente Deurne


Koninklijke onderscheiding voor Theo Fransen
Lintje

De heer Theo Fransen uit Deurne kreeg op zaterdag 24 oktober uit handen van burgemeester Gerard Daandels een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Theo Fransen kreeg de titel Lid in de orde van Oranje Nassau (6e graad).

De heer Fransen is een actieve inwoner van de gemeente Deurne die zich jarenlang ingezet heeft om het verenigingsleven op verschillende fronten te ondersteunen. Sinds 1979 heeft de heer Fransen activiteiten ontplooid voor de samenleving op het terrein van sport, vogels, ouderenwelzijn en kerkelijk leven.

Met name vogelvereniging Kanexo heeft veel van de inzet van de heer Fransen geprofiteerd. Vanaf 1987 is hij lid van het bestuur en 21 jaar lang is hij penningmeester geweest van deze vereniging. Naast de vogelvereniging heeft de heer Fransen zich ingezet als jeugdleider van enkele voetbalteams van de voetbalvereniging S.V. Deurne. Hier coördineerde hij ook de deelname aan de Lotto/Toto van deze vereniging.
Bij de Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Deurne heeft de heer Fransen jarenlang het verenigingsblaadje mee samengesteld en rondgebracht.
Ook verricht de heer Fransen al jarenlang allerlei werkzaamheden binnen de Parochie Heilige Willibrord in Deurne.