Ingezonden persbericht


Vrijdag 23 Oktober 2009, Den Dolder

Donald Trump als leraar: een andere Trump

Wereldwijd kennen de meeste mensen Donald Trump als een keiharde, zakenman, die direct is en miljarden-deals afsluit. Velen kennen hem tevens van het TV-programma The Apprentice. Zijn beroemde slogan You're fired - je bent ontslagen - hoor je nog steeds op vele kantoren in het land. Echter er is ook een andere Donald Trump: die van onderwijzer. Zijn laatste boek, Denk als een kampioen, is daar een voorbeeld van.

Wederom een New York Times bestsellerlijst boek
Think like a champion, vertaalt voor de Nederlandse markt als Denk als een kampioen, bestormde direct de New York Times bestsellerlijst. De subtitel van dit boek: een informele les in het zakendoen en in het leven. Er zijn al miljoenen mensen die ontdekt hebben dat Trump niet alleen de keiharde zakenman is, maar ook een onderwijzer, die zijn kennis graag doorgeeft aan anderen.

Geen traditionele hoofdstukken
In dit boek zijn de traditionele hoofdstukken vervangen door korte verhalen, waarin Trump zijn gedachten opschrijft over uiteenlopende onderwerpen. Ieder kort verhaal begint met een quote van een beroemdheid waar Trump op door gaat in z'n verhaal.

Denk als een kampioen
Het is bijzonder te ontdekken hoe iemand als Donald Trump denkt, leeft, en met andere mensen omgaat. Het maakt niet uit waarin iemand succes wil hebben - bedrijf, gezin, relaties, spiritueel, financiën, etc. - het begint met de manier waarop je over deze onderwerpen denkt, aldus Trump. Zijn ouders en opleiding hebben hier voor een groot deel aan bijgedragen.

Het boek (IBSN 9789079872114) is vanaf 26 oktober 09 te koop via de boekwinkels en via de website van de uitgever en kost ¤ 22,50.

Met Robert Kiyosaki op één van zijn golfbanen

//////////

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht