Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

26 oktober 2009

Radio.NL

Mediasite Radio.NL compleet vernieuwd
Met één klik luisteren naar alle radiostations van Nederland

VELP - De populaire mediawebsite Radio.NL is compleet vernieuwd. Naast een nieuwe huisstijl is radio luisteren via Radio.NL nog makkelijker geworden. Met één klik zijn ruim 300 radiostations te beluisteren. Van populaire zenders als Radio 538, Q-music en Sky Radio tot internetstations die bijvoorbeeld alleen jazz, rock of dance draaien.

Hoofdredacteur Martin Slijper: "Na hard werken is de nieuwe site online en het resultaat mag er wezen. Dagelijks maken gemiddeld 71.000 mensen gebruik van Radio.NL om naar hun favoriete radiostation te luisteren. Dat is ook niet zo gek, omdat wij als enige site in Nederland alle radiostations op een rij hebben staan. Nergens anders is er zoveel keus als bij Radio.NL".

Radio.NL komt Apple gebruikers tegemoet
Apple gebruikers kunnen nu ook gebruik maken van Radio.NL om naar radiostations te luisteren met slechts één simpele klik. Naast een link voor de Windows Mediaplayer en Winamp staat er nu ook een link voor I-tunes.

Naast radio luisteren blijft het media- en entertainmentnieuws een belangrijke plek innemen op Radio.NL. Het medianieuws is een autoriteit in de mediasector. Het nieuws is niet alleen via Radio.NL te zien, maar ook via Hyves, Twitter en de RSS feed. Het aantal gebruikers hiervan is de afgelopen jaren flink gegroeid.

www.radio.nl


Noot voor redacties