Ingezonden persbericht


Persbericht

26 oktober, 2009

HPS Industrial introduceert nieuwe 22" wide screen monitor ~ HPS Vision22-WS uitermate geschikt voor industriële omgevingen ~

HPS Industrial, specialist in industriële computers en rackmount servers, brengt een nieuwe 22'' breedbeeld heavy duty inbouw TFT-display op de markt. De Vision22-WS is geheel van metaal vervaardigd en is optioneel uitgerust met een touch screen en handmatige dimming. Het nieuwe model kan worden aangesloten op de meeste gangbare videokaarten door middel van de standaard bijgeleverde HQ VGA-kabel.

Taco Scheper, general manager van HPS Industrial, is erg blij met deze nieuwe toevoeging aan het assortiment. "Een robuust breedbeeld scherm van deze afmetingen is een veelgehoorde vraag van de industrie. Het front van de unit is standaard voorzien van antireflectie glas met een rubberen waterdichte afdichting. Dit biedt goede bescherming tegen invloeden van buitenaf."

De 22 I-K wide screen heeft een IP65-frontafscherming en indien gewenst kan er gelaagd glas of een RVS-front worden geleverd.

Specificaties


* 22'' display

* Schermresolutie WSXGA+,1680 x 1050

* HD-Sub15, DVI-D, S-Video en Composiet, touch: RS232 en USB
* Optioneel touch screen

* Zichthoek 89°, 89°, 89°, 89° (rechts, links, boven, onder)

(183 woorden)