Ingezonden persbericht


Persbericht

Inventive Designers en euroscript bundelen krachten in document-management en -communicatie

Efficiëntie door integratie Documentum en Scriptura

Antwerpen / Eindhoven 26 oktober 2009 - Het Antwerpse Inventive Designers, gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve documentsoftware gebaseerd op open standaarden (Scriptura en IntelliStamp), is een partnerschap aangegaan met euroscript, een belangrijk Documentum kenniscentrum in Europa. euroscript zal de oplossingen van Inventive Designers naast Documentum aanbieden en implementeren. Documentmanagement is een van de meest onderschatte kostenposten bij bedrijven, maar het is niet altijd eenvoudig hier een oplossing voor te vinden. Daarom zijn het Antwerpse Inventive Designers en euroscript een partnerschap aangegaan op het gebied van Enterpise Content Management (ECM) en communicatie.

René Blanken, Managing Director, euroscript Delt NL: "Scriptura biedt de oplossing voor compositie, personalisatie, productie en levering van alle documenten en e-Forms via verschillende outputkanalen en zorgt ervoor dat de documentstromen binnen het bedrijf gecontroleerd en beheerd kunnen worden. Met IntelliStamp kunnen wij onze klanten veel meer flexibiliteit en veiligheid aanbieden wat betreft documentcommunicatie."

euroscript heeft een fantastische reputatie opgebouwd met betrekking tot het Enterprise Content Management systeem Documentum. Joke Dehond, director, Inventive Designers: "De combinatie van Documentum met Scriptura en IntelliStamp stond er al langer aan te komen, maar met euroscript hebben we nu een flexibele partner gevonden met kennis van zaken. Bedrijven zijn vooral op zoek naar een snelle return on investment en samen met euroscript zijn we in staat zijn om de volledige communicatiestrategie van bedrijven te optimaliseren."

Samen zijn de twee bedrijven bezig met de implementatie bij een eerste grote klant, die medio 2010 live zou moeten gaan. Op 10 november 2009 nemen euroscript en Inventive Designers samen deel aan het document output management congres in Hoevelaken, Nederland.

euroscript Delt Netherlands BV (NL), Postbus 7187, 5605 JD Eindhoven. Tel.: +31 40 2507900, fax: +31 40 2507911, www. euroscript.com

Over euroscript

euroscript is marktleider op het gebied van totaaloplossingen voor Content Lifecycle Management en biedt hun klanten totaaloplossingen voor het ontwerpen, ontwikkelen en inzetten van content management systemen. Dankzij de deskundigheid van de medewerkers van de groep op de gebieden van consultancy, systeemintegratie, taaldiensten en content- en documentbeheer, is euroscript in staat bedrijven in de hele wereld te helpen hun content doeltreffender te beheren.

euroscript, opgericht in 1987, is actief op 4 continenten met vestigingen in meer dan 14 landen. Verder bedient euroscript klanten in uiteenlopende sectoren, zoals de overheidssector, farmacie, ruimtevaart, industrie, financiële dienstverlening en energie. Belangrijke klanten zijn ondermeer:

Air France (FR), KLM (NL), UVIT (Univé, VGZ, Iza, Trias) (NL), Philip Morris (US), DSM (NL), Merck (DE), Essent (NL), College Bescherming Persoongegevens (NL), Provincie Antwerpen (BE), Arcelor Mittal (LUX), etc.

Over Inventive Designers http://www.inventivedesigners.com

Inventive Designers bouwt software voor het automatiseren van output creatie, communicatie en generatie, Scriptura. Deze oplossing stelt bedrijven in staat om gepersonaliseerde informatie tot bij de klant te krijgen via verschillende kanalen zoals het internet, print, fax, email, sms, etc.

Daarnaast werd recente een nieuw innovatieve oplossing gelanceerd, IntelliStamp, een hybride digitale handtekening die de authenticiteit van documenten garandeert, zelfs nadat ze geprint worden. Alle oplossingen maken gebruik van open standaarden, zijn platform onafhankelijk en worden gebruikt in elke IT omgeving.

Inventive Designers werd opgericht in 1994 in Antwerpen, Belgie. Klanten zijn verspreid in meer dan 30 landen en 34 US states. Belangrijke klanten zijn ondermeer: United Nations (US), Bank of America(US), SunCorp (AUS), Siemens (DE), Dexia Bank (BE), Axa (BE), RVP (BE), Total (FR), Securitas (BE), etc.

Inventive Designers is een actief lid van AIIM, het AFP Consortium en het W3C, de internationale organisatie verantwoordelijk voor het ontwikkelen en definiëren van open IT standaarden en het internet. Inventive Designers heeft reeds verschillende nationale en internationale prijzen in de wacht gesleept.