Audities Shakespeare in het Park


Een klassiek verhaal in een modern Haags jasje

DEN HAAG, 20091026 -- Culturalis organiseert in samenwerking met het Koorenhuis, HVA en het Residentie Orkest op 7 en 14 november audities in het Culturalis Theater voor Shakespeare in het Park: een Midzomernachtsdroom. Een moderne versie van een klassiek verhaal met muziek, dans en theater in een magisch bos vol elfen, feeën, bosgeesten en Griekse geliefden. De voorstelling vindt medio juni 2010 plaats in Openluchttheater Zuiderpark en wordt geregisseerd door Arne Sybren Postma.

Iedereen met een passie voor acteren, dansen of zingen uit Den Haag en omstreken kan auditeren voor een rol in Shakespeare in het Park: een Midzomernachtsdroom. Onder regie van Arne Sybren Postma wordt deze klassieker bewerkt tot een typisch Haags verhaal met verschillende stijlen en disciplines: Indiase dans, breakdance, rap, gospel en nog veel meer.

De auditiedagen op zaterdag 7 en zaterdag 14 november bestaan uit drie selectieworkshops: stem, beweging en spel. Tijdens deze workshops worden de deelnemers op deze drie punten beoordeeld. De 21 beste kandidaten krijgen een felbegeerde rol in dit openluchtspektakel. Zij staan medio juni 2010 samen met het Residentie Orkest op het podium van Openluchttheater Zuiderpark. De repetities beginnen de tweede helft van november.

Aanmelden
Meld je voor 2 november aan bij Elise de Ruiter (projectleider Community Art en Theater) via elisederuiter@culturalis.nl. Vermeld hierbij je naam, contactgegevens en wat jouw talent is, eventueel begeleid met een cv. Je kunt ook een aanmeldformulier downloaden via www.culturalis.nl.

Auditiedata
zaterdag 7 november van 10.00 - 17.00 uur in het Culturalis Theater aan de Hobbemastraat 120
zaterdag 14 november van 10.00 - 17.00 uur in het Culturalis Theater aan de Hobbemastraat 120

Ga voor meer informatie naar www.culturalis.nl.





Ingezonden persbericht