Overname activiteiten Von der Lieck Meettechniek door Trition B.V


IJSSELSTEIN, 20091026 -- Per 2 november 2009 worden de activiteiten van Von der Lieck Meettechniek, met uitzondering van SDS (Structure Diagnostic Services), uit Rosmalen overgenomen door Trition B.V.

Al meer dan 20 jaar is Von der Lieck Meettechniek een bekwame partner in schadepreventie, -detectie, -analyse en -inspectie. Als zodanig is deze dienstverlening een uitstekende aanvulling op de dienstverlening van Trition. De werkzaamheden zullen vooralsnog gecoördineerd worden vanuit het huidige kantoor van Von der Lieck Meettechniek in Rosmalen. Alle medewerkers en relaties zijn inmiddels over de overname geïnformeerd.

Trition is een dienstverlenend bedrijf dat gespecialiseerd is in het toepassen van droogtechnieken, verwarmen, ventileren en het uitvoeren van o.a. lekdetectie, thermografie en bouwkundig onderzoek. Daarnaast verzorgen ze de totale dienstverlening op het gebied van het saneren van vocht- en waterschaden, alsmede inbraak-/montageschaden. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de divisie Calamiteiten Diensten van facilitair- en calamiteiten dienstverlener Dolmans Groep uit IJsselstein.


Dolmans Groep B.V. is een facilitaire en calamiteiten dienstverlener. Vanuit 22 vestigingen zetten circa 2400 medewerkers zich dagelijks in voor opdrachtgevers in heel Nederland. De diensten worden verricht vanuit twee divisies: Facilitaire Diensten en Calamiteiten Diensten. De eerstgenoemde divisie richt zich op regulier en specialistisch schoonmaakonderhoud van kantoren, zorg- en onderwijs-instellingen en hotels. De divisie Calamiteiten Diensten verzorgt reiniging en herstel na calamiteiten. Dolmans hecht veel waarde aan prettige en duurzame samenwerkingsverbanden. De kernwaarden Betrokken, Doelgericht en Vooruitstrevend staan hierbij centraal. Voor meer informatie: www.dolmans.com.





Ingezonden persbericht