Revo annonceert HERITAGE digitale radio


Back to the future multi-format digitale radio

DEVENTER, 20091026 -- Revo, toonaangevende fabrikant van internetradio's, introduceert vandaag de HERITAGE. De HERITAGE is een klassiek vormgegeven transistorradio, maar dan voorzien van de nieuwste digitale technieken.

Met de HERITAGE gaat Revo back to the future. Een klassieke buitenkant gecombineerd met onder andere een haarscherp OLED display, DAB/DAB+, internetradio, Last.fm en muziekstreaming. Ook de normale FM (met RDS) is beschikbaar. Daarnaast kan deze `transistor' fungeren als dockingstation voor alle iPod en iPhone modellen. Materialen als walnootfineer, zacht kunststof en aluminium geven de HERITAGE een retro design. Het geluid komt uit een 3" neodymium speaker met 7W versterker.

Alle HERITAGE modellen worden geleverd met een 30 dagen proefperiode van Last.fm. Deze internetradiodienst biedt de abonnee een persoonlijk radiostation. Op basis van de aanwezige muziek op de iPod/iPhone of via het selecteren van een genre/artiest krijgt de luisteraar een persoonlijk radio-aanbod te horen bestaande uit 5 miljoen tracks. Het systeem is zelflerend: de feedback van de gebruiker wordt verwerkt en zorgt voor aanbod dat op zijn specifieke wensen is afgestemd.

De Revo HERITAGE is vanaf november verkrijgbaar voor een adviesprijs van ¤ 249,- incl. BTW.

Hires beeldmateriaal is beschikbaar op www.revo.co.uk/media/gallery-heritage.php

Over Signo
Signo Distribution Holland B.V, is opgericht in 2002 als distributeur voor opslag- en multimediaproducten. Het hoofdkantoor van Signo bevindt zich in Deventer, daarnaast heeft Signo vestigingen in België, Duitsland en Polen. In de Benelux is Signo toonaangevend op het gebied van multimedia distributie. Signo is de importeur van Revo voor de Nederlandse, Duitse en Poolse markt. Andere merken die door Signo gevoerd worden: onder andere Data Robotics, DViCo TViX, Netgear, Onnto en Woxter. Meer informatie:http://www.signodistri.eu.





Ingezonden persbericht