Gemeente Sittard-Geleen


PERSBERICHT

Nick & Simon vervangen Jan Smit op Oktoberfeest

Sittard-Geleen, 23 oktober 2009 - Van 23 t/m 28 oktober vindt het Oktoberfeest in Sittard plaats. Op maandag 26 oktober stond het optreden van Jan Smit gepland. Dit optreden kan vanwege ziekte van Jan niet doorgaan. De organisatie heeft een waardige vervanging gevonden in Nick & Simon en een surprise act. 'Het is jammer dat Jan niet kan optreden, het is immers de tweede keer dat hij een optreden in Sittard moet afzeggen vanwege ziekte. Nick & Simon zullen er voor zorgen dat het toch een knallend feest wordt', aldus wethouder Berry van Rijswijk (evenementen).

Jan Smit kan vanwege een zware oorontsteking niet optreden t/m aanstaande woensdag. Mensen met kaartjes voor het optreden van Jan Smit, kunnen met dit kaartje het optreden van Nick en Simon (en 'wir sind spitze') op maandag bijwonen.

De echte Jan Smit-fans die nu geen gebruik meer wensen te maken van hun kaartje, kunnen hun geld terug krijgen bij inlevering van het kaartje bij de kassa van het infocenter aan de deken Haenraetsstraat. De kassa is iedere dag geopend vanaf 16.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur.




Gemeente Sittard-Geleen