Dit najaar! Cash & Carry' nu ook op een Horeca Vakbeurs


HAARLEM, 20090730 -- Uitgeverij Vizier organiseert de Horeca Outlet Beurs, de nieuwe landelijke Horeca Vakbeurs. Dit evenement zal plaatsvinden in de Expo te Houten van 26 t/m 28 oktober 2009.

De Horeca Outlet Beurs speelt in op de gevolgen van economische crisis in de Horeca: De horecaondernemer heeft minder te besteden, de horecaleveranciers zitten met grote voorraden en overschotten van nieuwe producten.

De Horeca Outlet Beurs, een landelijke Horeca Vakbeurs, biedt van 26 tot en met 28 oktober 2009 op 8500m2 een grote variatie aan `Non-Food` - en `Food` producten. De bezoeker kan aangeboden waren direct kopen, het zogenaamde `Cash & Carry'. Tivadar Tullner, eigenaar van Uitgeverij Vizier en organisator van de Horeca Outlet Beurs zegt hierover "Als ondernemer wil je één plek waar je relaties kunt ontmoeten, producten kunt proeven, zien, kopen en meenemen". De Horeca Outlet Beurs biedt dit alles drie dagen lang in de Expo te Houten.

Het aanbod is groot: nieuwe producten, overjarige modellen, restpartijen en verswaren zijn er te vinden. Elke dag zal er bovendien een veiling plaatsvinden waar Henk Westbroek als veilingmeester zal optreden.
Het marktplein waar etenswaren geproefd, gezien en gekocht kunnen worden is ingericht als een marktplaats, het zogenaamde culinaire plein.
De animo onder de horecaleveranciers is zo groot dat de hallen inmiddels bijna volledig zijn volgeboekt.

De beurs is bedoeld voor alle Horeca - en Recreatieondernemers, instellingen, bakkerijen en slagerijen.
Van maandag 26 t/m woensdag 28 oktober zal dagelijks de beurs te bezoeken zijn van 10:00-18:00h. De veilingtijden zijn dagelijks van 14:00-17:00h. Gratis kaarten zijn verkrijgbaar via de website: www.horecaoutletbeurs.nl





ingezonden persbericht