Ingezonden persbericht



---


Persbericht

Diemen, 28 oktober 2009

Generali introduceert nieuwe website www.werkenbijgenerali.nl

Vandaag heeft Generali een nieuwe website voor haar arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd. Op het vertrouwde adres www.werkenbijgenerali.nl vindt de werkzoekende alle informatie over werken bij Generali en de actuele vacatures. De vormgeving is in lijn met de advertentiecampagne van de pensioen- en inkomensverzekeraar. De inhoud sluit naadloos aan bij de persoonlijke benadering waar Generali bekend om staat. De verzekeraar benadrukt dit onder andere met foto's en films van haar eigen medewerkers én de manier waarop de lezer wordt aangesproken.

Persoonlijke benadering
Eén van de krachten van Generali is de persoonlijke benadering van haar (intermediaire) relaties en medewerkers. "Wij proberen vooral menselijk te zijn. Mensen hebben namen. Namen hebben gezichten", aldus Freek Wansink, Algemeen Directeur van Generali. Dit wordt op allerlei manieren benadrukt op de website. Door onderscheid te maken in de verschillende vakgebieden spreekt de pensioen- en inkomensverzekeraar de verschillende doelgroepen persoonlijk aan. Naast foto's en films van medewerkers van Generali, kan de werkzoekende ook een matchtest doen. Aan de hand van tien vragen kan hij testen of hij bij Generali past.

Cultuur
De cultuur van Generali komt onder andere naar voren in de films en quotes op de nieuwe website. De medewerkers vertellen in hun eigen woorden hoe zij werken bij Generali ervaren. Daarnaast krijgt de lezer meteen een kijkje in de keuken, omdat de opnames hebben plaatsgevonden in en rondom het pand van Generali.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali kunt u op www.generali.nl vinden.

Bijlage: Homepage www.werkenbijgenerali.nl

Onderstaande informatie is niet bestemd voor publicatie: