Essent: heel Nederland fan van Sven Kramer

29/10/2009 15:21

Essent N.V.

Heel Nederland fan van Sven Kramer

TV-commercial met Sven Kramer te zien op www.svenergy.nl

Den Bosch - Topschaatser Sven Kramer heeft het startschot gegeven voor de schaatscampagne "Svenergy". Essent roept alle schaatsfans op om Svenfan te worden, en daarmee Nederlands beste schaatser te steunen in het komende schaatsseizoen en vooral volgend jaar tijdens de winterspelen in 2010 in Vancouver. Op de website www.svenergy.nl is de nieuwe tv-commercial, waarin zanger Ben Cramer ook een rol speelt, te zien die vanaf 30 oktober wordt uitgezonden.

'Olympische seizoenen zijn altijd erg bijzonder, maar door de verschillende kwalificatiemomenten is het ook erg belangrijk om op de juiste momenten goed te presteren. Het is natuurlijk geweldig als er veel mensen zijn om je aan te moedigen, dus alle support is welkom!', reageert Sven Kramer.

'Schaatsen is een oer-Hollandse sport die we al jaren sponsoren. Sven Kramer heeft die oer-Hollandse uitstraling en is Nederlands hoop en trots op gouden medailles in Vancouver', vertelt Stephan Trimbos, manager Marketing van Essent. 'We voeren nu een campagne die daarop aansluit en laten klanten en schaatsliefhebbers meedelen in het succes van Sven. We vinden het bijzonder dat Sven Kramer zijn medewerking heeft verleend en natuurlijk gaat hij het komend schaatsseizoen geweldig presteren!'. Essent-klant of niet, iedereen kan zich gratis aanmelden als fan van Sven, via www.svenergy.nl.

Over de campagne

De campagne die 30 oktober start, loopt door tot maart 2010. Gedurende de campagne worden fans via de website www.svenergy.nl op de hoogte gehouden van de schaatsprestaties van Sven Kramer. Wie zich aanmeldt als fan maakt automatisch kans op prijzen, zoals een VIP-trip naar Vancouver of toegang tot de Svenfan-dagen met kaartjes voor de finale van de Essent ISU World cup.

Alle Svenfans die klant zijn bij Essent kunnen bovendien een gratis Svenergy-pakket aanvragen, met allerlei fanartikelen zodat men Sven ook écht kan aanmoedigen. Fans die klant worden bij Essent krijgen bovendien 50 euro korting voor elke gouden medaille van Sven in Vancouver! Het doel van Sven is om zich te plaatsen voor maar liefst 4 afstanden: de 1.500, de 5.000, de 10.000 meter en de ploegenachtervolging wat tot een korting kan leiden van maximaal 200 euro.





http://www.essent.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,