Studentenbedrijf geeft kinderen betere toekomst


SITTARD, 20091030 -- YoungTastics, een jonge en innovatieve studentenonderneming, is opgericht door negen studenten van de Hogeschool Zuyd in Sittard voor de duur van één jaar. De studenten hebben een biologisch afbreekbaar bloempotje bedacht, de Gift It. Dit bloempotje, vervaardigd van aardappelzetmeel, is gevuld met potgrond en zaden zoals basilicum en peterselie. Met de verkoop van dit product heeft YoungTastics meegeholpen aan een betere leefwereld.

Succesvolle onderneming
In samenwerking met Jong Ondernemen hebben de studenten het afgelopen jaar kunnen proeven aan het ondernemerschap. Onlangs is YoungTastics gestopt en doneert zij haar gehele winst van maar liefst ¤ 3200,- aan het goede doel Kayagape, een onderdeel van de Raven for Kids Foundation. Een fantastische prestatie!

Kansarme kinderen
De Raven for Kids Foundation ondersteunt kansarme kinderen in de vorm van eten, onderwijs en medische zorg zodat ook deze kinderen een kans hebben op een betere toekomst. Wilt u meer weten over wat Raven for Kids doet? Kijk dan op www.ravenforkids.com.





Ingezonden persbericht