Gemeente Dongen

Oproep Vrijwilligersprijs

Publicatiedatum: 3-11-2009

De huldiging van de vrijwilligers van de gemeente Dongen komt er weer aan. Dat gebeurt traditiegetrouw tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari. Op 4 januari 2010 zet de gemeente Dongen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in het zonnetje. Want zij zijn goud waard! Wie nomineert u?

De vrijwilligersonderscheidingen worden uitgereikt aan een persoon en organisatie die zich vrijwillig inzetten in de maatschappij. Om deze prijzen te kunnen uitreiken hebben wij uw hulp hard nodig. Kent u iemand vrijwilligerswerk verricht en vindt u dat hij of zij een prijs verdient? Nomineer hem of haar dan voor de Vrijwilligersprijs 2009. Uiteraard kunt u ook een organisatie nomineren.

Hoe nomineert u iemand?
Kent u iemand of een organisatie die de onderscheiding volgens u verdient? Geef dan voor 20 november 2009 de volgende gegevens door: de persoon of de organisatie die u aanmeldt;
waar de persoon of organisatie actief is;
adresgegevens van vrijwilliger of organisatie; uw eigen naam en telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent.

U kunt deze gegevens sturen naar: gemeente Dongen, t.a.v. Ivon Kolsteren, postbus 10153, 5100 GE Dongen. U kunt de gegevens e-mailen naar: ikolsteren@dongen.nl of afgeven bij de Centrale Balie van het gemeentehuis. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen en behandelt deze natuurlijk vertrouwelijk. Als u al eerder iemand heeft aangedragen, dan kunt u opnieuw nomineren, tenzij deze vrijwilliger of organisatie al eerder is onderscheiden.