Gemeente Beek


Brochure âCulinair ontdekken in Beekâ

Beek, 2 november 2009

Â

Burgemeester Cremers van de gemeente Beek overhandigde zondag 1 november jl. de nieuwe brochure âCulinair ontdekken in Beekâ uit de brochure-serie van VVV Zuid-Limburg aan de eigenaren van de vier gastronomische pleisterplaatsen in Beek, namelijk Restaurant & druivenkas-serre La Bergerie, Restaurant De Bokkeriejer, Lunch-diner De Lindeboom, "new style" en Ristorante Pasto e vino.

Â

Culinair ontdekken in Beek

Â

De enige Michelin-ster die ooit straalde in de WesteÂlijke Mijnstreek, straalde in Beek, in restaurant La Diligence van Hubert Smeets. Ook vandaag de dag mag Beek worden beschouwd als het gastronomische centrum van de Westelijke Mijnstreek. De gemeente Beek en VVV Zuid-Limburg willen dat benaÂdrukÂken met de nieuwe brochure "Culinair ontdekken in Beek". De brochure bevat, naast de 4 bovengenoemde gastronomische pleisterplaatsen, nog ruim 30 culinaire adressen in Beek.

Â
De brochure is, vanaf heden, gratis te verkrijgen bij de vestigingen van VVV Zuid-Limburg en in het gemeentehuis van Beek. Tevens is de brochure te downloaden via de website www.vvvzuidlimburg.nl.