Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 12.45 uur

Utrecht, 15-11-2009

Verdachte aangehouden voor mishandeling taxichauffeur LANGBROEK In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 46-jarige man uit Langbroek aangehouden op verdenking van mishandeling van een taxichauffeur.

Omstreeks 00.40 uur kreeg de politie een melding van een 30-jarige taxichauffeur uit Barneveld die aangaf mishandeld te zijn door een man. Deze man was afgezet bij een woning in Langbroek en inmiddels naar binnen gegaan toen de politie aankwam. De politie nam de man, mee naar buiten en ging in gesprek met hem en de taxichauffeur. De taxichauffeur gaf aan door hem geslagen te zijn en wilde aangifte gaan doen. Hierop hield de politie de 46-jarige man aan die ook de autosleutels van de chauffeur had meegenomen. Ook de chauffeurspas bleek ontvreemd te zijn. De verdachte werd ingesloten voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.

Auto tegen boom
DOORN Op vrijdagavond omstreeks 20.50 uur vond er een verkeerongeval plaats aan de Sandenburgerlaan. Een 21-jarige bestuurder uit Renswoude reed daar met een personenauto tegen een boom aan. In de auto zat ook nog een 20-jarige vrouw uit Doorn. Beiden werden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.