Royal Haskoning


Chuchawal Royal Haskoning wint project voor fabriek van opslag en visverwerking Thai Union Group

20-11-2009

De Thai Union Group heeft het project voor ontwerp, projectmanagement en directievoering van haar fabriek voor opslag en visverwerking toegekend aan Chuchawal Royal Haskoning. De Thai Union Group is marktleider in het produceren en exporteren van conserven en bevroren producten in Thailand.

Chuchawal Royal Haskoning viert, tegelijkertijd met het toewijzen van dit project, haar 40-jarig bestaan in Thailand. De geschiedenis van het bedrijf begint in 1969 met het ontwerp van het hoofdkantoor van de Bank van Thailand, waarna er vele opdrachten volgden. In 1974 leidde een joint venture van Design 103 en De Weger International tot Chuchawal - De Weger International (CDW). In de loop der jaren groeide CDW uit tot een bedrijf met een solide basis voor industriële en commerciële ontwerpen. Sinds 1997 maakt de organisatie onderdeel uit van Royal Haskoning. In 2008 veranderde CDW haar naam in Chuchawal Royal Haskoning.

De tegenwoordig aanwezige kennis over duurzame ontwikkeling en milieuvriendelijke technologische oplossingen is essentieel. En vandaag de dag haalt Chuchawal Royal Haskoning voordeel uit de ontstane, langdurige samenwerking met haar partners. Veertig jaar ervaring met het creëren van een balans tussen lokale kennis en toegang tot de nieuwste technologieën maakt dat de organisatie een sterke positie heeft verworven in het ingenieursvak in Thailand.