Koop een huis, krijg een website


Betrokkenheid van Hypodomus makelaar blijft ook na de aankoop

ROTTERDAM, 20091125 -- Niet alleen de klanten die een huis bij Hypodomus in de verkoop zetten zijn belangrijk, ook de mensen die een huis kopen uit het woningaanbod van Hypodomus moeten dit met een tevreden gevoel afronden. Om voor deze groep mensen iets extra's te doen heeft Hypodomus een samenwerkingsverband gesloten met KijkMijnHuis. Nieuwe huiseigenaren krijgen een persoonlijke website waarop allerlei adviezen staan, waarop ze een dagboek kunnen bijhouden, kortom alle nodige informatie en tools voor het traject na de aankoop van een huis.

Hypodomus-makelaars aan het woord over KijkMijnHuis
"Met de KijkMijnHuis website wordt de kopende klant nu ook begeleid in het traject ná de aankoop van een woning", vertelt Leonie Rutgers, NVM-makelaar in Nijmegen. "Op deze gratis persoonlijke website kan de kersverse huiseigenaar eenvoudig foto's en verhuisverhalen delen met vrienden en familie. Je kunt berichten ontvangen, digitale kaarten versturen, een blog bijhouden, een verhuisplanning maken, maar ook praktische zaken regelen zoals een energieleverancier en je telefoonaansluiting. Een leuke manier om bezig te zijn met je nieuwe huis".

"Wij vinden KijkMijnHuis een handige, nuttige en leuke toevoeging", aldus Sabine Bunink, Woonadviseur in Rotterdam. "Bovendien wordt met elke actieve website een donatie gedaan aan de Stichting Homeplan, die huizen bouwt in de derde wereld. Ook ondernemen met een maatschappelijke verantwoordelijkheid is één van onze keuzes."

Meer mogelijkheden met KijkMijnHuis
Op de website kun je advies inwinnen over de inrichting van je huis of een onafhankelijk advies over de beste keuze voor een energieleverancier. In een interactie planning wordt precies aangegeven wanneer je bijvoorbeeld je adreswijzigingen moet versturen of je energie leverancier moet regelen. Zo wordt er niets vergeten!

Over Hypodomus
Hypodomus heeft zeer ambitieuze groeidoelstellingen en gaat voortvarend te werk om deze te realiseren. Afgelopen jaar is Hypodomus gegroeid naar 30 winkels. Iedereen kan bij Hypodomus terecht voor moderne makelaarsdiensten én slimme hypotheekoplossingen. Deze twee-in-één formule slaat goed aan.

Hypodomus is een bijzonder concept waarmee binnen één winkel, tegen scherpe tarieven, alle diensten worden geleverd die nodig zijn om een woning te kopen, verkopen of te financieren. De NVM-makelaars en Erkende hypotheekadviseurs van Hypodomus bieden een compleet verkooppakket plus een woonadvies met alle schadeproducten en bancaire diensten die gerelateerd zijn aan wonen. De veelal vaste prijzen en het overzichtelijke keuzepakket maken het iedere klant makkelijker tot keuzes te komen. Door de zeer vernieuwende werkwijze van Hypodomus verloopt de aan- en verkoop van het huis soepeler waarbij de voortgang altijd volledig duidelijk is voor de klant. Met 30 winkels behoort Hypodomus inmiddels tot de grootste makelaarsorganisaties van Nederland.





Hypodomus