Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Wie wordt Raadslid van het Jaar?

raadslid van het jaar

Tijdens de raadsvergadering van woensdag 16 december maakt burgemeester Frits Naafs het `Raadslid van het Jaar 2009' bekend.

Onze gemeenteraad bestaat uit 29 raadsleden. Misschien volgt u de politiek op de voet. Of het maakt u allemaal niet veel uit. Maar u kent vast wel enkele raadsleden. Uit de krant of omdat ze bij u in de buurt wonen. Wij willen vanuit de raad graag weten wat u nou een goed raadslid vindt. Waar let u op? Wat vindt u belangrijk? Welk raadslid steekt er wat u betreft met kop en schouders bovenuit? Laat het ons weten en breng uw stem uit!

U kunt via de poll op deze site op één van de 29 raadsleden stemmen. Dat kan tot en met woensdag 9 december. Daarna volgt een tweede stemronde. De vijf raadsleden die de meeste stemmen hebben verzameld, gaan door naar de finale. Vanaf donderdag 10 december kunt u dan nog een keer stemmen op één van de vijf overgebleven raadsleden. Tijdens de raadsvergadering van woensdag 16 december maakt burgemeester Frits Naafs het `Raadslid van het Jaar 2009' bekend.

Poll