Update Brand bij City Box Amsterdam-Noord

27/11/2009 12:55

City Box

Nadere informatie over brand bij City Box vestiging in Amsterdam-Noord

Vrijdag 27 november 2009 - Een grote brand heeft gisteren de vestiging van City Box in Amsterdam-Noord (TT Vasumweg 63-67) verwoest. Het pand en de daarin opgeslagen goederen moeten als verloren worden beschouwd. City Box is gisteravond direct begonnen met het persoonlijk informeren van alle 859 getroffen huurders. Gisteren waren de meeste huurders al bereikt. Natuurlijk is de schrik bij de gedupeerden groot. City Box doet er alles aan om hen zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden. In de komende dagen zal City Box ook proberen contact te leggen met huurders die nog niet bereikt zijn. Alle huurders ontvangen op zo kort mogelijke termijn ook schriftelijke informatie over de verdere afwikkeling van de ontstane situatie.

Informatie voor getroffen huurders

City Box heeft voor getroffen huurders een speciaal telefoonnummer opengesteld: 020 511 25 66. Bovendien is op de website www.cityboxsteunpunt.nl een lijst met antwoorden geplaatst op de meest voorkomende vragen. Deze lijst wordt voortdurend geactualiseerd.

City Box kan zich voorstellen dat de brand niet alleen materiële schade ondervinden, maar ook emotioneel geraakt zijn. Zij kunnen terecht bij Slachtofferhulp op 0900 0101 (van 09.00 tot 17.00 uur).

De brand in onze vestiging betekent voor veel van onze huurders het verlies van dierbare zaken. City Box leeft erg mee met deze gedupeerden. City Box wil graag haar waardering uitspreken voor het team van City Box storemanagers dat gisteren geheel volgens de voorschriften heeft gehandeld, waardoor zij precies op de hoogte waren wie zich in het pand bevonden, waarna zij iedereen tijdig naar buiten hebben geleid. Gelukkig zijn er bij de brand geen gewonden gevallen.





http://www.citybox.nl