Gemeente Heerde


Persbericht

Datum:  27 november 2009



Heerde lanceert filmpjes via website en YouTube


Vanaf vandaag is de gemeente Heerde te bewonderen in zes korte filmpjes op internet. Ze staan op de eigen website (www.heerde.nl) maar ook op hèt videofilmkanaal YouTube. Het langste filmpje duurt een kleine tien minuten en geeft in vogelvlucht een indruk van de hele gemeente.

Het andere beeldmateriaal gaat per thema over het Heerderstrand, de ligging op de Veluwe, de IJssel en recreatie. De beelden laten de mooiste plekjes van onze gemeente zien, waaronder de Schaapskooi, de sprengen en het natuurgebied De Dellen, maar ook het Heerderstrand.


Vele kanten van Heerde

Verder is er aandacht voor de vele recreatie- en sportmogelijkheden in de gemeente Heerde, zoals de skeeler- en motorcrossbaan. De combinatie van de natuur, de gezellige dorpscentra, terrasjes en de landelijke sfeer maakt Heerde zo bijzonder. BDK Media uit Zwolle heeft met name afgelopen zomer heel wat uren lopen filmen. Het is de bedoeling dat mensen die er niet bekend zijn een beeld krijgen van de gemeente Heerde. Maar voor de inwoners zelf is het ook leuk om te kijken of er nog bekenden in beeld komen.

De video's staan nu op www.heerde.nl op de volgende pagina's: Toerisme, Heerde in het kort, Heerderstrand en Evenementen. En op het eigen YouTube-kanaal van de gemeente:
http://www.youtube.com/user/deGemeenteHeerde



Einde persbericht