Gemeente Hulst


Persbericht - 07.12.2009

Millenniumbord aan gevel stadhuis

Op donderdag 10 december 2009 bevestigt burgemeester Jan-Frans Mulder samen de voorzitter van de Millinniumwerkgroep, de heer Jules Vereecken, het Millenniumbord aan de gevel van het stadhuis te Hulst. Dit bord geeft aan dat Hulst Millenniumgemeente is. Een en ander vindt plaats om 19.30 uur in aanwezigheid van de Millenniumwerkgroep Hulst.

De Millenniumwerkgroep is ondertussen uitgebreid. Naast vertegenwoordigers van de politieke partijen uit de gemeenteraad, maken nu ook externen deel uit van deze werkgroep. Na de bevestiging van het Millenniumbord aan de gevel van het stadhuis, komt de werkgroep voor het eerst in haar nieuwe samenstelling bijeen.

Belangrijkste doelstelling is de bewustwording, het zichtbaar maken en uitdragen van de millenniumdoelstellingen in het algemeen binnen de gemeente Hulst en van de 3 door de gemeenteraad geselecteerde millenniumdoelen in het bijzonder:

Doelstelling 2 = Alle jongens en meisjes gaan naar school. Doelstelling 7 = Er leven meer mensen in een duurzaam leefmilieu Doelstelling 8 = Er is meer eerlijke handel, schuldverlichting en hulp.

Begin 2010 wordt duidelijk hoe de gemeente Hulst deze doelstelling wil bereiken.

---