Even Apeldoorn Bellen LIVE

10/12/2009 18:30

Centraal Beheer Achmea

APELDOORN - Centraal Beheer Achmea zoekt, in het kader van haar 100 jarig jubileum, mensen die mee willen spelen in de 'Even Apeldoorn Bellen'-campagne. 'Even Apeldoorn bellen LIVE' is het thema van de nieuwe campagne die vanavond om 18:30 uur van start gaat met de lancering van een nieuwe TV commercial. Daarnaast maakt de verzekeraar in haar campagne gebruik van nieuwe internettechnieken zoals augmented reality (3D animatie). Als speerpunt in de campagne maakt de verzekeraar vanaf vrijdag 11 december negen dagen lang een tour door ons land waaronder Rotterdam, Zwolle, Maastricht, Leeuwarden en Apeldoorn. Hier kunnen mensen zelf een heus 'Even Apeldoorn bellen' moment beleven en laten fotograferen.

TV commercial

In de nieuwe TV commercial beleeft een jongen een 'Even Apeldoorn bellen' moment, maar dan anders dan anders. Deze jongen staat in een winkel, maar ziet iets raars en loopt naar buiten.. Hier wordt duidelijk dat het de letters 'Even Apeldoorn bellen' zijn, die aan de gevel zweven. Daarmee voelt hij onheil al aankomen, kijkt omhoog en de bank die vervolgens naar beneden suist, valt net niet op zijn hoofd. Verbaasd komt hij overeind. Dit levert een grappig fotomoment op. En juist díe foto is de koppeling waarmee de verzekeraar mensen wil uitnodigen om ook zelf een 'Even Apeldoorn bellen'-moment te beleven.

Augmented Reality

Op vrijdag 11 december publiceert de verzekeraar paginagroot in alle landelijke dagbladen met een uitdagende advertentie. Wie met de advertentie voor de webcam gaat zitten krijgt een driedimensionale 'Even Apeldoorn bellen'-ervaring. Centraal Beheer Achmea zet als een van de eerste bedrijven in Nederland deze Augmented Reality groots in. Augmented Reality (verrijkte realiteit) is een 3D animatie die op de PC verschijnt als deze speciale advertentie op de actie site voor de webcam wordt gehouden.

'Even Apeldoorn bellen' LIVE in diverse steden

In de weekenden van 11 en 19 december staat Centraal Beheer Achmea in totaal in 9 steden met een LIVE 'Even Apeldoorn bellen' situatie. Wie daar naar toe gaat kan zichzelf onder een bank, in een gebroken limo, balancerend op een trap, op een motor, aan een tros ballonnen laten fotograferen. De foto is te downloaden op de actie site (http://www.centraalbeheer.nl/live) en kun je delen met je vrienden.

Datum Stad Locatie

Vr. 11 december Eindhoven 18 Septemberplein

Za. 12 december Zwolle Grote Kerkplein

Za. 12 december Rotterdam Schouwburgplein

Zo. 13 december Maastricht Vispleintje/Boschsstr.

Vr. 18 december Leiden Beestenmarkt

Vr. 18 december Apeldoorn Markt

Vr. 18 december Lelystad Agorahof

Za. 19 december Leeuwarden Lange Pijp

Zo. 20 december Nijmegen Plein 1944

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://cba.newsclipper.nl