Echtpaar verloot vakantievilla in Zuid-Afrika

10/12/2009 12:13

bureauvijftig

Met 2 gratis vliegtickets en 4 kaartjes voor het WK voetbal

Voor slechts 99 euro naar het WK in Zuid-Afrika en slapen in een eigen Zuid-Afrikaanse villa, is de uitgelezen kans die de Nederlander Peter de Pagter en zijn Belgische echtgenote Arlette bieden. Zij verloten binnenkort een exclusieve compleet gemeubileerde vakantievilla en geven er ook 4 gratis tickets voor het WK bij voor een wedstrijd van het elftal naar keuze, inclusief vlucht voor 2 personen. Te mooi om waar te zijn? Nee, iedereen kan meedoen. En de villa mag de winnaar ook na het WK gewoon houden.

Bijna altijd mooi weer.

Jaren geleden vertrokken Arlette en Peter zelf naar Zuid-Afrika, in navolging van vele Europeanen die zich daar aan de West Kaap vestigden, waar het prachtig wonen is, met een zeer aantrekkelijk klimaat. Recent bouwden zij een tweede riante villa naast hun eigen huis, die zij nu verloten om ook anderen van de prachtige omgeving te laten genieten.

Echte wijnboer.

De kapitale villa is gelegen op het wijndomein "Diemersfontein", waar Peter en Arlette zelf ook wonen. Het huis is van alle gemakken voorzien. En wijn proeven kan gewoon in de eigen achtertuin. Of in het naast gelegen restaurant. Het domein ligt op de grens tussen Wellington en Paarl.

Meespelen kan via deze site: http://www.villa-verloting-zuid-afrika.com. Er zijn slechts 5050 loten beschikbaar en deze worden ook in Nederland, Duitsland en Engeland verkocht. Een notaris zal de trekking verzorgen.

Noot voor redacties (