Persbericht

Unit 4 Agresso draagt Hypotheek Beheer Systeem over aan Higher Ground ~ Voortbestaan relatiebeheersoftware voor hypotheekadviseurs gewaarborgd ~

Sliedrecht, 28 december 2009 - Unit 4 Agresso Financiële Intermediairs draagt de distributie en ondersteuning van de relatiebeheersoftware Hypotheek Beheer Systeem (HBS) per 1 januari 2010 over aan de producent Higher Ground Software Solutions. Met deze overdracht is het voortbestaan van HBS gewaarborgd.

Unit 4 Agresso heeft na de overname van Èfdécé in 2008 aangegeven de ondersteuning van HBS per 31 december 2010 te beëindigen, omdat het bedrijf zich volledig wil richten op Dias (software voor assurantiekantoren) en de hypotheeksoftware Èfdécé. Tussen deze twee pakketten bestaat inmiddels ook een koppeling, waardoor verdere ketenintegratie mogelijk is. Door de overeenkomst kunnen de enkele honderden gebruikers van HBS per 1 januari 2010 overstappen op een nieuw contract voor ondersteuning door Higher Ground. Unit 4 Agresso en Higher Ground blijven als partners samenwerken, dus de koppeling tussen HBS en het Èfdécé-pakket is gewaarborgd.

Fred Lingg, directeur Unit 4 Agresso Financiële Intermediairs: "We willen ons volledig focussen onze eigen producten: Dias, Èfdécé en Aplaza. We zijn blij dat Higher Ground de ondersteuning van HBS en de koppeling met Èfdécé voortzet. De gebruikers zijn zo verzekerd van continuïteit in het gebruik van hun huidige kantoorsoftware."

Michiel ten Brug, directeur van Higher Ground Software Solutions:"De gebruikers zullen het als positief ervaren dat HBS terug komt naar de plek waar het ooit is begonnen. We zullen uiteraard veel aandacht besteden aan de kwaliteit van de ondersteuning voor onze gebruikers."