Politie Noord- en Oost Gelderland


Apeldoorn - Diefstal uit auto

Tussen donderdag en vrijdag 25 december is er in Apeldoorn in een auto ingebroken. Er werd een navigatiesysteem buitgemaakt.


De auto stond geparkeerd in een parkeergarage aan de Roggestraat. Men forceerde een ruit om toegang tot de auto te krijgen. De politie adviseert om geen spullen van waarde in een auto achter te laten. Mocht men toch de dupe van autokrakers worden, doe dan altijd aangifte. Dit kan onder andere via www.politie.nl

Apeldoorn - Woninginbraken                                

In het weekend van vrijdag en zondag 27 december werd er in verschillende woningen ingebroken. De politie heeft de inbraken in onderzoek.


Tussen zaterdag en zondag werd er ingebroken in een woning aan de Waterkamer. Men forceerde een deur om binnen te komen. Er werd ondermeer een geldbedrag ontvreemd.
Op zondag werd er in een woning aan de Koninginnelaan ingebroken. De inbraak vond overdag plaats. Het is nog onduidelijk hoe men toegang tot de woning heeft gekregen. Er werden onder andere sieraden gestolen.
Diezelfde zondag werd er ingebroken in een woning aan de Aristotelesstraat. Door een deur te forceren kwam men binnen. Het is nog onbekend of er spullen zijn gestolen.
De politie heeft de inbraken in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Ugchelen - Diefstal uit auto                              

Op zaterdag 26 december zijn er in Ugchelen verschillende spullen uit een auto gestolen. Er werd onder andere een camera ontvreemd.


De gedupeerde had haar auto aan de Cloese rond 18:00 uur een paar minuten onafgesloten achtergelaten. Later ontdekte zij dat er spullen waren ontvreemd. De politie heeft de diefstal in onderzoek.




---- --