Overzichtstentoonstelling Passion for poly in Haagse BH139


Sander van Heukelom werkte op uitnodiging van ArtiKraak in BH139 met piepschuim, plexiglas, kunsthars en hout.

DEN HAAG, 20100105 -- In december heeft de kunstenaar Sander van Heukelom op uitnodiging van ArtiKraak in BH139 gewerkt aan zijn project Passion for Poly. Het resultaat van zijn werkzaamheden is zaterdag 9 januari te zien tijdens een overzichtstentoonstelling. Iedereen is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

De passie van de kunstenaar voor kunstharsen, spuitbussen, plexiglas en piepschuim heeft geresulteerd in typografische sculpturen, mixed media objecten, fat cap chairs met projectie en piepschuim kunstwerken. Ook is de fotoserie Captured! totstandgekomen. Gedurende de maand december werd het publiek uitgenodigd in BH139 om Sander van Heukelom aan het werk te zien. Nu krijgt het publiek de gelegenheid te zien wat de kunstenaar tot stand heeft gebracht.

Over Sander van Heukelom

Sander van Heukelom (1972, Den Haag) is grafisch ontwerper. Al in zijn tienerjaren experimenteerde hij met typografische vormgeving en graffiti. Hoewel de basis van zijn stijl weinig is veranderd, gebruikt hij in zijn huidige werk veel verschillende materialen zoals piepschuim, plexiglas, kunsthars en hout. Vooral voor zijn Fat Cap Chairs is veel interesse vanuit het buitenland.


Passion for Poly van Sander van Heukelom
Finissage 9 januari 2010 15:00 - 18:00

BH139 Boekhorststraat 139, Den Haag

Meer info www.artikraak.org en www.sandervanheukelom.com

BH139 is een locatie van Stichting ANNA Vastgoed & Cultuur, een organisatie die leegstaande panden in tijdelijk beheer krijgt van de eigenaar en deze beschikbaar stelt aan de culturele sector. ArtiKraak is het culturele projectbureau van Stichting ANNA dat culturele activiteiten initieert en faciliteert.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met ArtiKraak, 06 4305 4372 of mailen naar info@artikraak.org





Ingezonden persbericht