Gemeente Midden Delftland


Medewerking gevraagd bij ophalen oud papier

bij het ophalen van oud papier in Den Hoorn

Geachte inwoners van Den Hoorn,

De Gemeente Midden Delfland heeft aan het begin van het jaar blauwe containers bezorgd bij de inwoners die de antwoordkaart hebben ingevuld. Deze containers zijn bedoeld voor het inzamelen van oud papier.

In Den Hoorn wordt het oud papier elke laatste vrijdag van de maand met kraakwagens door ons opgehaald. Wij kunnen met deze wagens helaas niet door heel smalle straten rijden. Ook als autoâs dubbel geparkeerd staan in een straat lukt het niet.

Wij hebben het vriendelijke verzoek aan de bewoners van de moeilijk bereikbare straten om de containers aan het begin van deze straten (of wegen) te plaatsen, zodat uw container toch zonder problemen geleegd kan worden.

Â

Inwoners van
De containers plaatsen aan:
De Look de Dijkshoornseweg
Perzikkruid Pijlkruid
Koningin Emmalaan Beatrixstraat of de Koningin Wilhelminalaan achterin Looksingel de Hof v Delftstraat
Harnaskade de brug van Garage Kleyweg
Kalmoeskade de Woudseweg

De containers die aan de stoep gezet worden op de Prinses Marijkelaan en de Prinses Margrietlaan kunnen wij wel met de kraakwagen bereiken, mits er geen autoâs in de bocht staan.

Tenslotte vragen wij u om de containers aan de stoep te zetten met de handgrepen richting de weg. U maakt het legen van de containers voor ons zo een stuk gemakkelijker.

Wij vertrouwen ook dit jaar weer op een prettige samenwerking en rekenen erop dat wij, evenals de vorige jaren, weer veel oud papier bij u kunnen ophalen.

SV Den Hoorn en het Zoldertje