Gemeente Uithoorn

Buurtbeheer Uithoorn slaat de handen ineen voor Haïti

26 januari 2010
Buurtbeheer Uithoorn (vertegenwoordigd door enkele enthousiaste inwoners) heeft de handen ineen geslagen om tot een prachtige actie voor Haïti te komen. Doel van deze actie is geld ophalen voor de slachtoffers van deze ramp en ook het verder vergroten van de betrokkenheid en de sociale samenhang van de inwoners van Uithoorn.

De opbrengst gaat rechtstreeks en voor 100% naar SOS Kinderdorpen in Haïti, die daar al jaren werkzaam zijn.

Het programma is als volgt:

Woensdag: Dancing 4 Haïti. Op woensdagmiddag a.s. krijgen alle schoolkinderen, verdeeld over drie locaties en tijden, een streetdance/hiphop workshop van een ervaren leraar. De deelname bedraagt 2 euro per kind, maar meer mag uiteraard ook.

Vrijdag: Playing 4 Haïti. Op vrijdag organiseren de verschillende basisscholen speelmiddagen voor de jeugd. Ook deze opbrengsten komen ten goede aan de slachtoffers.

Zaterdag: Collecting 4 Haïti. Zaterdag vindt een collecte plaats in de winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. Diverse bewoners trekken erop uit om het winkelend publiek ertoe aan te zetten flink te doneren.

Zondag: Running 4 Haïti. Op zondag vindt de jaarlijkse Makelaarsloop in Uithoorn plaats. Deze loop begint om 10.00 uur. Bij de inschrijving wordt al gecollecteerd, en na afloop vindt de veiling plaats van drie door onze BN'ers gedragen shirts van de actie Giro 555.

Uithoorn 4 haiti
^