Gemeente Den Haag


Subsidie Bouwen aan leefbaarheid

Gemeente Den Haag

Voor u, door u!


* Gepubliceerd: 11 januari 2010

* Laatste wijziging: 26 januari 2010

Met de subsidieregeling Bouwen aan leefbaarheid wil de gemeente Den Haag de stad nog leuker maken. Voor u. Maar vooral met u. Tot 1 juni 2011 kunt u ideeën indienen die te maken hebben met wonen en bouwen. Wie weet past uw idee goed binnen de regeling en kunt u geld van de gemeente krijgen om het te realiseren! Iedere inwoner van Den Haag kan zijn of haar idee insturen.

Heeft u een goed idee om uw wijk leuker, mooier of spannender te maken? Dan kunt u geld krijgen van de gemeente om uw idee uit te voeren.
Muurschildering
Muurschildering

Wat is het?

Op 1 september 2009 is de subsidieregeling Bouwen aan leefbaarheid ingegaan. Tot 1 juni 2011 kunt u ideeën indienen die te maken hebben met bouwen en wonen.

Voor wie is het?

Iedere inwoner van Den Haag kan zijn of haar idee insturen. Ideeën zijn verdeeld in 4 thema's. U kunt alleen meedoen, maar ook als groep met een vereniging of stichting. De regeling geldt voor heel Den Haag.

Met uw project kunnen we Den Haag nog leuker maken!

Contact

Meer informatie over de subsidie Bouwen aan leefbaarheid krijgt u bij de afdeling Woningzaken van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling. U kunt ook bellen met de projectleider mevrouw B. Ramdhani op telefoon (070) 353 75 40