Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De kunst van het communiceren

Victorine Stille in dienst bij IvRM

Bussum, 25 januari 2010 - Victorine Stille (29) is bij IvRM in dienst getreden als communicatieadviseur. Stille is namens opdrachtgevers verantwoordelijk voor het genereren van redactionele aandacht in de media.

Het roer om
Na ruim vier jaar in de kunst werkzaam te zijn geweest, besloot Stille het roer om te gooien: van de communicatie in de kunst naar de kunst van het communiceren. Stille heeft Kunst en Kunstbeleid gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voordat zij bij communicatieadviesbureau IvRM in dienst trad, is zij werkzaam geweest als manager van de Nederlandse en Duitse vestiging van het Art Loss Register, waar zij ondermeer eindverantwoordelijk was voor de PR, marketing en communicatie. De opgedane ervaring van de afgelopen jaren zet zij nu in bij IvRM. Bij IvRM is Stille, namens opdrachtgevers, verantwoordelijk voor het genereren van redactionele aandacht in de media. Stille: 'Bij het Art Loss Register was het mijn rol het bedrijf internationaal op de kaart te zetten en te houden. Bij IvRM ga ik deze ervaring inzetten om de verschillende opdrachtgevers van IvRM in de markt te positioneren.'

IvRM
IvRM is een communicatieadviesbureau dat met onderscheidende methodieken en een resultaatgerichte aanpak voorkeursposities creëert. Met een inhoudelijke benadering ondersteunt, adviseert en inspireert IvRM organisaties bij het verhogen van de naam- en propositiebekendheid. Het dienstenpakket van IvRM bestaat uit: Redactionele Marketing, strategisch communicatieadvies, financiële communicatie, crisiscommunicatie en marketing PR. IvRM rekent zakelijke dienstverleners, (beursgenoteerde) bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen en branche- en beroepsorganisaties tot haar opdrachtgevers.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht