Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Loes de Bie-Nieman:
MultiCopy Franchisenemer van het Jaar 2009

AMSTERDAM, 25 januari 2010. - Tijdens de 14e nationale MultiCopy Conventie is Loes de Bie-Nieman uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar. Loes de Bie is de ondernemer van MultiCopy Rotterdam Centrum aan het Kruisplein. Ondanks alle opbrekingen voor de deur wist zij de omzet in het moeilijke recessiejaar 2009 te verstevigen.

Loes de Bie: "We zijn Rotterdammers en laten ons niet uit het veld slaan. Als de klanten moeilijk naar ons kunnen komen, gaan wij naar hen toe. Bovendien hebben we alle mogelijkheden voor digitaal aanleveren, zodat we als het moet 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn."

Top 10
Tijdens de Conventie is ook de MultiCopy Top 10 bekend gemaakt. MultiCopy Rotterdam Centrum heeft ook hier een Award bemachtigd. Dat houdt in dat het een van de grootste vestigingen is van MultiCopy. In 2009 zag de rangorde van MultiCopy ondernemingen er zo uit:


1. MultiCopy Groningen Rengerspark

2. MultiCopy Lelystad

3. MultiCopy Utrecht Centrum

4. MultiCopy Drachten

5. MultiCopy Assen

6. MultiCopy Katwijk/Noordwijk

7. MultiCopy Rotterdam Centrum

8. MultiCopy Zwolle

9. MultiCopy Purmerend

10. MultiCopy Amsterdam Zuidoost

Algemeen directeur Gerard Slot van MultiCopy: "We zijn misschien wel sterker uit de recessie gekomen dan we erin zijn gegaan. De formule werkt, ook in moeilijke tijden. Niet in de laatste plaats omdat onze ondernemers zich helemaal kunnen focussen op dat waar ze het beste in zijn: ondernemend ondersteunen. We zijn dan ook de communicatieondersteuner van het lokale en regionale bedrijfsleven en de overheid geworden. We proberen net altijd even iets meer communicatiekracht in ons werk te brengen. Onze klanten herkennen dat en dat geeft ons net even die voorsprong om succesvol te blijven voor succesvolle klanten."

MultiCopy behoort volgens het Grafisch Weekblad als geheel tot de tien grootste grafische organisaties in Nederland. Terwijl de hele grafische markt in 2009 hard getroffen is en bijna 25% van haar omzet zag wegvloeien, heeft MultiCopy haar sterke positie behouden. Slot: "We doen dan ook erg veel voor onze opdrachtgevers. Van drukwerk tot complete direct mailings; van beurspresentaties tot vlaggen; van ontwerp tot huisstijlbeheer en -bewaking."

Verkoopawards
Tijdens de Conventie is tevens een tweetal Awards uitgereikt voor bijzondere verkoopprestaties. Verkoper van het Jaar werd Jeroen Hermans van MultiCopy Amsterdam Zuidoost. Hay de Bitter (MultiCopy Venlo) kreeg de Award voor Aanstormend Verkooptalent van het Jaar.


---