SNS Securities verzorgt verhandelbaarheid fondsen van Teslin


MAARSBERGEN/AMSTERDAM, 20100126 -- SNS Securities verzorgt vanaf heden de handel in de investeringsfondsen van Teslin Capital Management. Dit betekent dat beleggers via SNS Securities in de fondsen Darlin, Todlin en Midlin NV kunnen participeren.

`Teslin heeft veel expertise en laat sinds de oprichting goede resultaten zien op het gebied van investeringen in Nederlandse small- en midcaps', zegt Dirk Jan van der Hoeden, directeur van SNS Securities. `Dit segment is een van onze specialisaties, waar we dankzij de samenwerking met Teslin een nog bredere invulling aan kunnen geven.'

`Dankzij de professionaliteit van SNS Securities en hun uitgebreide netwerk van partijen die zijn geïnteresseerd in small- en midcaps, hebben we het volste vertrouwen dat met deze samenwerking de verhandelbaarheid en toegankelijkheid van onze fondsen verder wordt verbeterd,' zegt Frederik van Beuningen, directeur van Teslin Capital Management.


/ / / /



Over Teslin

Teslin Capital Management is onafhankelijk en neemt via de fondsen Darlin, Todlin en Midlin substantiële belangen in Nederlandse en Europese small caps met een goed bestuur en een sterke balans. Als betrokken aandeelhouder streeft Teslin naar waardecreatie op de lange termijn. De fondsbeheerders beoordelen ondernemingen op aspecten als het corporate governancebeleid, fatsoenlijk ondernemen, de marktpositie en de groei van cashflow en winst. Teslin vertrouwt daarbij op de kracht van onafhankelijke, eigen analyse en constructieve relaties met zowel deelnemingen als haar investeerders. Zie ook www.teslin.nl.



Over SNS Securities

SNS Securities is een van de grotere effectenhuizen in Nederland. Als specialist in de Nederlandse markt is SNS Securities internationaal actief op het gebied van effectenbemiddeling, kapitaalmarktadvies en vermogensbeheer. De klantenkring bestaat uit institutionele beleggers en vermogende particulieren. SNS Securities biedt persoonlijke service, onafhankelijk en doelgericht advies en diepgaande kennis van de Europese aandelen- en obligatiemarkten middels het ESN netwerk. SNS Securities is de effectendochter van SNS Reaal. Zie ook www.snssecurities.nl.





Ingezonden persbericht