Ingezonden persbericht


Persbericht

Mel B geeft fitness work-out in Amsterdam
Ex-Spice Girl ambassadrice van Fitness First en gezicht van International Fitness Week 2010

Bunnik, 18 januari 2010 - Mel B, voormalig 'Scary Spice', geeft op 26 januari 2010 een group work-out in Amsterdam bij radiostation Q-music. Mel B is in 2010 voor het tweede jaar op rij ambassadrice van de International Fitness Week, die plaatsvindt in alle 540 Fitness First clubs verspreid over 24 landen. Dit is de eerste keer dat ook de Nederlandse vestigingen deelnemen. De wereldwijde health club Fitness First organiseert deze campagne om gezonde levensstijl onder de aandacht te brengen onder het motto 'Making the World a Fitter Place'. Iedereen is in de week van 1 tot en met 7 februari 2010 welkom om gratis te sporten in één van de 23 Fitness First-vestigingen in Nederland.

Als onderdeel van de International Fitness Week 2010 geeft Mel B samen met een fitness-instructeur van Fitness First een group work-out in de studio van radiostation Q-music. Dit gebeurt in de Q-ochtendshow met Ruud de Wild tussen 6 en 9 uur op dinsdag 26 januari. Luisteraars van Q-music kunnen zich vanaf vandaag opgeven door zich in te schrijven via www.q-music.nl. In totaal kunnen dertig luisteraars zich in de studio sportief laten inspireren en enthousiasmeren. Side-kick Jeroen Kijk in de Vegte brengt vanuit de studio live verslag uit.

Fitness First is de drijvende kracht achter de International Fitness Week 2010. In de deelnemende fitnessclubs van Fitness First kan iedereen van 1 tot en met 7 februari meedoen aan activiteiten en promotiecampagnes. Fitness First wil bewegen vooral plezierig en prettig maken. Richard van Riel Product Director Fitness First Benelux: "Het doel van de International Fitness Week is mensen aan te sporen om verschillende manieren van bewegen te proberen. Alleen zo ontdekken ze wat voor hen werkt. Mensen moeten bewegen niet zien als een taakstraf, maar als iets waar je vrolijk van wordt. We hopen tijdens de International Fitness Week velen opnieuw te inspireren tot een permanente omslag in hun leven. Daarom ben ik enorm verheugd dat Mel B met ons wil samenwerken. Juist zij kan het verschil maken om mensen blijvend te inspireren om te bewegen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, dus is ze het perfecte rolmodel voor deze campagne."

Melanie Brown, zoals Mel B echt heet, wordt gezien als een fitnessgoeroe. Het succes van haar work-out-dvd 'Totally Fit' bewijst dit. Mel B: "Ik ben erg blij dat ik voor het tweede jaar mag samenwerken met de mensen van Fitness First en dat ik mag bijdragen aan het wereldwijde succes van de fitnesscampagne. Ik zie het als mijn missie om mensen aan te moedigen om te bewegen op een manier die bij hen past. Ik wil graag dat bewegen een actief deel van hun leven wordt. Fit worden en blijven is makkelijker dan je denkt en samen met Fitness First laat ik mensen zien hoe."

Week gratis sporten
De Fitness First-clubs zijn tijdens de International Fitness Week 2010 toegankelijk voor iedereen die wil bewegen. Het enige wat mensen hoeven te doen is een toegangspas downloaden op www.internationalfitnessweek.com. Deze website fungeert tijdens het internationale evenement als centrale informatiebalie. Er staan bijvoorbeeld eenvoudige ideeën op om bewegen consequent in te passen in ieders leven. Zo vinden bezoekers er fitnesstips, voedingsadviezen van experts en Mel B zelf, grappige feiten en suggesties over hoe te beginnen met bewegen. Meer informatie over Fitness First is te vinden op www.fitnessfirst.nl.