FloraHolland


FloraHolland Trade Fair Naaldwijk brengt vraag en aanbod samen

FLORAHOLLAND NAALDWIJK, 27 januari 2010 (persbericht) - Van woensdag 3 tot en met vrijdag 5 maart 2010 vindt de voorjaarseditie van de FloraHolland Trade Fair plaats in Naaldwijk. Deze internationale handelsbeurs trekt jaarlijks duizenden vakbezoekers en wordt gezien als de start van het nieuwe seizoen. Gedurende drie dagen komen vraag en aanbod letterlijk samen. De FloraHolland Trade Fair is een overzichtelijke orderbeurs met aanbod dat direct en op termijn beschikbaar is. Daarnaast kunnen bezoekers op de beurs netwerken en nieuwe ideeën opdoen met de laatste trends en noviteiten. Ook presenteert FloraHolland de beursbezoeker haar dienstverlening.

Meer bloemen
De diversiteit van het aanbod uit binnen- en buitenland is dit keer groot tijdens de FloraHolland Trade Fair. Kwekers van snijbloemen, groene- en bloeiende kamerplanten en tuinplanten presenteren hun producten in zo'n vijfhonderd stands. Het aantal bloemenstands is ten opzichte van de FloraHolland Trade Fair Naaldwijk 2009 verdubbeld. Nieuw in Naaldwijk is het Bloemenplein, met daarop een greep uit het (inter)nationale bloemenassortiment per productgroep. Naast dit grote aanbod biedt de FloraHolland Trade Fair uiteraard ruimte voor vernieuwing en inspiratie. Het Noviteitenplein zet de nieuwste bloemen en planten in de spotlights. Ook op het Trends- en Conceptenplein kunnen exporteurs, samen met hun eindklanten, de nodige ideeën opdoen. Zij worden hier rondgeleid langs inspirerende concepten en collecties voor het groothandelssegment. Het Plantenplein en het aanbod van Persoonlijke Verkoop zijn inmiddels vertrouwde elementen op de beurs. Op het Planten- en het Bloemenplein vindt de bezoeker het aanbod dat tot en met oktober 2010 beschikbaar is.
In een tijd waarin digitaal zakendoen een steeds belangrijkere rol speelt, ontbreekt het e-Business Paviljoen op de FloraHolland Trade Fair uiteraard niet. In dit Paviljoen komen bezoekers alles te weten over het digitaal in- en verkopen via de klokken met KOA (Kopen Op Afstand) en via de online handelssystemen van FloraHolland e-Trade en PlantConnect.nl.

Openingstijden
De FloraHolland Trade Fair wordt georganiseerd op de beursvloer van FloraHolland Naaldwijk (ingang 319 en 317). Op woensdag 3 en donderdag 4 maart is de beurs geopend van 9.00 tot 17.00 uur; op vrijdag 5 maart van 9.00 tot 14.00 uur. Toegang tot de FloraHolland Trade Fair is gratis voor vakbezoekers.


Noot voor de redactie/