Ingezonden persbericht


LaCie introduceert stijlvolle hoezen voor netbooks en MacBooks®


· Bescherming door zachte kussentjes en gestoffeerde binnenkant
· Vakken voor accessoires

· Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten

PARIJS, 28 januari 2010 - LaCie introduceert twee series kleurrijke hoezen die compacte netbooks en MacBooks in stijl beschermen: de LaCie Coat en de LaCie ForMoa, ontworpen door Sam Hecht. Deze nieuwe laptophoezen zijn voor early adapters hét perfecte accessoire voor de onlangs aangekondigde Apple iPad.

De LaCie Coat en de LaCie ForMoa zijn verkrijgbaar in vijf kleuren en zorgen ervoor dat consumenten hun dierbare laptop op stijlvolle wijze kunnen beschermen en veilig overal mee naartoe kunnen nemen. De hoezen zijn vervaardigd van een dubbele laag neopreen en hebben een zachte, gestoffeerde binnenkant. Zo beschermen ze laptops tegen vlekken en krassen. De LaCie Coat is voorzien van een binnenzak met rits, waarin de voeding en accessoires makkelijk zijn op te bergen. De LaCie ForMoa biedt een extra mogelijkheid: deze tas is voorzien van handvatten die ook weg te stoppen zijn. Het is dus zowel een tas als een hoes. De LaCie ForMoa is daarnaast uitgerust met drie opbergvakken. Zo kunnen laptopgebruikers hun voeding, accessoires en papierwerk op een georganiseerde manier kwijt.

"Doordat vandaag de dag veel mensen hun netbooks en MacBooks overal mee naartoe nemen, hebben ze een duurzaam hulpmiddel nodig om deze apparaten in op te bergen en te vervoeren", zegt Claire Rivallan, productmanager Consumentenaccessoires bij LaCie. "De nieuwe reeks laptophoezen van LaCie biedt onze klanten de juiste combinatie van materialen en functies om hun apparatuur te beschermen en te vervoeren, en dat in een designersjasje."

De LaCie Coat en LaCie ForMoa zijn het perfecte reisgezelschap voor compacte netbooks en MacBooks. Ze zijn verkrijgbaar in het netbookformaat van 10,2-inch en in drie laptopformaten van 13-, 15- en 17-inch, die geschikt zijn voor MacBooks en MacBook Pro's. Zo is er voor elke laptop en netbook een perfect passende tas. De LaCie Coat en LaCie ForMoa zijn verkrijgbaar in zwart en in vier levendige kleuren: rood, blauw, roze en oranje.

Beschikbaarheid
De LaCie Coat en LaCie ForMoa zijn verkrijgbaar via de LaCie Online Store, LaCie Resellers+ en LaCie Corner voor een adviesprijs vanaf 17,90 euro (inclusief btw). Voor meer informatie: www.lacie.com.

# # #

Over Sam Hecht
Hecht studeerde Industrieel Ontwerp aan de Royal College of Art in Londen, waar hij nu werkzaam is als Senior Tutor. In 2002 richtte hij samen met zijn partner Kim Colin Industrial Facility op. Hecht heeft ontwerpen gemaakt voor onder meer Epson, Droog, Established & Sons en Panasonic. Hij is ook de huisontwerper van Muji Japan. Hecht en zijn bureau hebben meer dan veertig internationale prijzen gekregen, waaronder drie International Forum Gold Awards. Meer informatie over Sam Hecht en Industrial Facility vindt u op www.industrialfacility.co.uk.

Over LaCie
LaCie is de wereldwijd toonaangevende producent van randapparatuur voor gegevensopslag voor pc- en Macintosh-systemen. Het bedrijf levert via een gespecialiseerd dealernetwerk innovatieve oplossingen voor creatieve professionals die gebruikmaken van multimediatoepassingen (grafisch, audio, video, webdesign en digitale fotografie). De producten van LaCie onderscheiden zich door het originele design van ontwerpers als Philippe Starck, Design by F.A. Porsche, Neil Poulton, Ora-Ïto, Karim Rashid, 5.5 Designers en Sam Hecht. LaCie heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Japan, en is genoteerd aan de Paris Nouveau Marché (code 5431). Voor meer informatie: www.lacie.com.

Foto's in hoge resolutie vindt u op: http://www.lacie.com/nl/products/images/index.htm?id=10008