Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 04-03-2010

Politie stelt onderzoekt in naar oorzaak brand Steenbergen

STEENBERGEN:Op donderdagmorgen 4 maart 2010 ontstond er door nog onbekende oorzaak brand in een woning aan de Wolfersblok in
Steenbergen. Brandweer en politie waren snel ter plaatse. De 45-jarige bewoner is met ademhalingsproblemen in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een buurman ontdekte de brand rond 07:00 uur in één van de acht woningen van het complex en sloeg alarm. Op dat moment stond de trappenhal van het twee verdiepingen tellende complex al vol rook. De brandweer zette één blusvoertuig in en gaf rond 07:30 uur het sein brandmeester.

In verband met de rookontwikkeling in het trappenhuis van het pand werd aan de overige bewoners gevraagd om in de woning te blijven. Na goed doorluchten gaf de brandweer na korte tijd de doorgang weer vrij. De politie sluit niet uit dat er sprake is van brandstichting. Rechercheurs van de unit Forensisch Technisch Onderzoek stellen een sporenonderzoek in. De omvang van de ontstane schade is nog onbekend. Voor de gedupeerden is Stichting Salvage ingeschakeld.

Personenauto buitgemaakt bij woninginbraak

OSSENDRECHT: In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Peeberg in Ossendrecht. De daders kwamen binnen door het boren van gaatjes in een raamkozijn. Op deze manier kan van buitenaf een hendel van het raam worden omgezet, waarna het raam kan worden geopend. Bij de inbraak zijn onder andere autosleutels
buitgemaakt, waarna ook de auto van de bewoner die op de oprit stond, is gestolen. Het betreft een Nissan Qashqai met het kenteken 08-XJ-LN.

Laatst gewijzigd 04-03-2010 13:37 | © Regio Midden en West Brabant |