Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SAILREPORT.NL VANAF 3 MAART NATIONAAL WAYPOINT VOOR ZEILNIEUWS

Den Haag, 4 maart 2010

----------
Vanaf 3 maart 2010 is SailReport.nl het nationale waypoint voor zeilnieuws dat vanuit allerlei windrichtingen toestroomt. Het wordt de digitale en interactieve 'thuishaven', waar bekende en onbekende zeilers elkaar ontmoeten. Zowel het top- en zeezeilen als de breedtesport krijgen ruimschoots aandacht. Daarnaast is er volop ruimte voor interactie, reportages, interviews en social media.

Het nieuws wordt nagejaagd door een ervaren redactie onder leiding van watersportjournaliste Diana Bogaards. De actualiteiten komen ook via boeiende blogs van zeilers en SailReporters aanwaaien. Iedere watersporter met een goed verhaal kan SailReporter zijn. De Delta Lloyd Kernploeg heeft een exclusieve plek op de site, waar de nationale toppers te volgen zijn op weg naar London 2012. Foto's en het eigen SailReport TV-kanaal brengen de zeilsport mooi in beeld. Er volgen binnenkort nog meer interessante en handige toepassingen.

Eigen startpagina

Omdat iedereen verschillend is, is het mogelijk om de startpagina naar eigen interesse samen te stellen. Als een bezoeker op de hoogte wil blijven van bijvoorbeeld jeugd- en zeezeilen, dan selecteert die persoon die twee categorieën in de desbetreffende 'widget' (nieuwsblok). Bovendien zijn de nieuwsblokken verplaatsbaar, zodat de favoriete samenstelling van het zeilnieuws compleet is. Hiervoor en om actief te kunnen reageren op berichten, moeten de lezers zich eenmalig (gratis) registreren.

Partners SailReport.nl

SailReport.nl wordt mogelijk gemaakt door Delta Lloyd en het communicatieadviesbureau Hemels van der Hart. Op mediagebied werkt het digitale zeilmagazine samen met het Watersportverbond en Stichting De Eendracht (berichtgeving rondom de Tall Ship Races). Initiatiefnemer en eigenaar Diana Bogaards (Den Haag) richt zich sinds 2003 fulltime op de zeiljournalistiek vanuit haar eenmanszaak Communicatie in Watersport. In 2008 verbleef ze tijdens de Olympische Spelen in Qingdao voor de persvoorlichting van het Nederlandse Tornado-catamaranduo en voor Catsanddinghies.nl. Vervolgens was ze tien maanden werkzaam als meereizend Press Officer van Team Delta Lloyd in de Volvo Ocean Race 2008-09. In die periode ontstond haar idee om een nationaal platform voor zeilnieuws met de focus op wedstrijdsport te lanceren.

www.SailReport.nl - Zeilnieuws op jouw golflengte

/// Einde bericht




Ingezonden persbericht