Gemeente Geertruidenberg


Officiële start werkzaamheden Centrumplan

De wethouders Ad van Onzenoort, Lida Verschuren en Louise Laurijssen verrichtten maandagmiddag de starthandeling voor de werkzaamheden van het vernieuwde hart van Raamsdonksveer. Door een symbolische fles schoonmaakmiddel tegen de gevel van het pand op nummer 12 te gooien, gaven zij het startsignaal voor de sanering en herinrichting van de Keizersdijk.

Wethouder Van Onzenoort memoreerde dat na bijna dertig jaar plannen maken het hart van Raamsdonksveer nu dan echt aangepakt gaat worden. Hij vroeg van alle betrokkenen `liefde' voor de centrumontwikkeling.

Wethouder Laurijssen sloot zich hierbij aan en stelde dat de ambities van de gemeente hoog zijn. ,,Vandaag deze start, daar komen nog heel wat fases achteraan. Ik hoop dat we het enthousiasme kunnen behouden". Nadat de fles (milieuvriendelijk) schoonmaakmiddel de ruit van het slooppand Keizersdijk 12 vernietigd had, wees wethouder Lida Verschuren de aanwezigen op het proefvak met bestrating dat een eindje verderop in de Keizersdijk gemaakt is. ,,Hier krijgt u alvast een beeld hoe de Keizersdijk er straks uit gaat zien."

De gemeente geeft een Informatiebrief uit over de werkzaamheden voor het Centrumplan. Binnenkort verschijnt de eerste.