Politie Zeeland


---


Z-378-2010 Woninginbraken, Terneuzen
In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in twee woningen in Terneuzen. Bij beide woningen werd een raam vernield.
Uit een woning op de Dokweg werden enkele tientallen euro's, een televisie en een laptop weggenomen.
Uit de andere woning, in de Guido Gezellestraat, werden sieraden en muntgeld gestolen.

W-379-2010 Diefstal scooter, Vlissingen
In de nacht van woensdag op donderdag werd in Vlissingen een scooter gestolen.
De scooter stond, afgesloten, geparkeerd in de tuin van een woning in Wijenburg. Het betreft een zilvergrijze Puch met kentekenplaatje 70FRG9. De aarde bedraagt enkele honderden euro's.

O-380-2010 Eenzijdig verkeersongeval bij Goes
Op de A58 bij Goes vond donderdag rond 08.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.
Een 36-jarige Middelburgse automobilist zag een auto voor hem uitwijken en in een reflex deed hij hetzelfde. Hij reed daarbij over het beginstuk van de geleiderail, tegen een ANWB-bord en kwam in de berm tot stilstand. Omdat in eerste instantie onduidelijkheden waren over de ernst van het ongeval, kwamen er, behalve de politie, 3 brandweerwagens, 1 commandowagen, 2 ambulances en 2 wegbeheerders ter plaatse. Er was echter alleen maar materiële schade.

W-381-2010 Aanrijding bij Vrouwenpolder
Op de Vrouwenpolderseweg (N57) bij Vrouwenpolder vond donderdag omstreeks 08.00 uur een aanrijding plaats.
Een 47-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de N57 in de richting van Serooskerke. Ter hoogte van de Rijkebuurtweg remde een auto voor haar. De vrouw, die dit te laat opmerkte, remde sterk en stuurde naar het midden van de rijbaan, waar zij slipte en tegen een tegemoetkomende tractor, bestuurd door een 31-jarige man uit de gemeente Veere, reed. De 47-jarige vrouw liep bij de aanrijding rug- en nekklachten op. Zij is voor controle per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Haar auto raakte ernstig beschadigd, de tractor liep lichte schade op.

Z-382-2010 Eenzijdig verkeersongeval in Hengstdijk
Woensdag rond 0830 uur gebeurde op de Hengstdijksestraat in Hengstdijk een eenzijdig verkeersongeval.
Een 19-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst kwam uit de richting van Kloosterzande. In een flauwe bocht kwam zij in de berm terecht. Ze raakte enkele boomstronken en vloog over de kop, waarna de auto kwam op de zijkant tot stilstand kwam. De bestuurster en een 50-jarige vrouw uit de gemeente Hulst, die bij haar in de auto zat, konden zelf uit de auto komen. De 50-jarige vrouw klaagde over rugpijn. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.





Politie Zeeland