Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
FEBRUARI 2010

Bluetiek-In, terug van weggeweest!
Terug naar de tijd waarin alles beter was.

Vroeger: B.A. Baracas schittert als stoere redder in nood in de hitserie "The A-Team". Nu: nog steeds de redder in nood, maar dan van elke keukenprinses, met de verkoop van blenders en ander huishoudelijk apparatuur . Hoe bedoel je vroeger was alles beter?

Wat onveranderd blijft is de manier waarop de 'jongeren van toen' tegenwoordig los gaan op de dansvloer! Dat wil zeggen, als ze de kans krijgen. Deze groep mensen komt namelijk de deur niet uit voor alleen een lange lijst met DJ's. Zij willen sfeer, gezelligheid en vooral leuke mensen van hun eigen generatie om mee te dansen, sjansen of herinneringen op te halen. Vrijdag 5 maart gaat voor en door deze groep het dak van Baja Beach Club eraf. Dan is namelijk alweer de 4e editie van Bluetiek-In 2000. De reunië van iedereen die in de 80's en 90's elk weekend helemaal los ging in de populaire discotheek Bluetiek-In in Rotterdam.

Voor iedereen van 26 jaar en ouder gaan we vrijdag 5 maart terug naar die goeie ouwe tijd, met Frank G (Bluetiek-In, Fantasy, Imperium), Paul Elstak (Bluetiek-In), Sir Edward (Bluetiek-In, BoogieNights, Soultrain), Mixmaster J (Swingbeatz, New Jack Swing) en Ron Funkytown (Belle-Ami, Funkytown). Oftewel de classic hits pompen weer uit de speakers, iedereen gaat lekker los op de dansvloer ("The roof, the roof, the roof is on fire, we don't need no water let the mother ...... burn") en de Baja Boys & Girls schenken weer volop lekkere cocktails.

Voor wie deze avond de blits wil maken zijn er speciale VIP tickets. Niet buiten wachten in de rij, maar meteen ontvangen worden met champagne, exclusieve toegang tot het VIP deck en daar in de watten gelegd worden met heerlijke hapjes, de beste service en persoonlijke aandacht. Er zijn slechts een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar.

Locatie: Datum en tijd:
Baja Beach Club Vrijdag 5 maart 2010
Karel Doormanstraat 10-12 22.30 - 05.00 uur
3012 GJ Rotterdam Entree:
www.baja.nl vvk E12,50 deur E17,50 VIP E50,-

Voorverkoopadressen: www.baja.nl, www.easyticket.nl, Free Record Shop, Velvet, Billboard

Noot voor de redactie:
Uitnodiging (