RTL Group

Dubbele 4000ste aflevering 'GTST' zinderende thriller

De langstlopende en nog steeds best bekeken (dit seizoen gemiddeld 1,3 miljoen kijkers) soapserie van Nederland Goede Tijden, Slechte Tijden, beleeft op vrijdag 5 maart een absoluut hoogtepunt bij RTL 4. Op die dag staan er 4000 afleveringen op de teller. En juist die aflevering belooft een zinderende thriller te worden, waarin personages worden ontmaskerd, verraden en vermoord, maar waarin ook de liefde een grote rol speelt. In aanloop naar de 4000ste komen verschillende verhaallijnen tot een zeer spannende en onverwachte climax.

Zo vindt Barbara haar situatie omtrent haar verzonnen ziekte uitzichtloos geworden en neemt een heftige beslissing waarin zij zelfs haar dochter Charlie niet betrekt. Rik is helemaal klaar met de bemoeizucht van zijn moeder Maria over zijn liefdesleven en Danny heeft een grote verrassing voor Sjors. Nina komt er achter dat het Maxime is die heeft lopen stoken tussen Martijn en Irene. Danny is verbijsterd als hij van Lorena hoort voor wie Bing heeft gekozen.

Ook zijn er in de 40000ste aflevering vier opvallende bezoekers die café de Koning binnen stappen. Q-music dj Ruud de Wild, zijn sidekick Jeroen Kijk in de Vegte, producer Martijn Zuurveen en nieuwslezeres Margriet Wesselink hebben wederom een felbegeerde gastrol weten te bemachtigen in de RTL 4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

4000ste aflevering
Ronja heeft Charlie er eindelijk van weten te overtuigen dat Arthur iemand anders is dan dat hij zich voordoet. Maar of Ronja het bij het juiste eind heeft is nog steeds de vraag. Arthur is plots verdwenen en niemand, ook rechercheur Jack niet, schijnt te weten waar hij uithangt.

Noud moet voor zijn bedrijf een grote opdracht uitvoeren in een oud vervallen sanatorium. Lucas is in een jolige bui en wil een grap uithalen met hem en betrekt Charlie erbij. Of Noud de grap kan waarderen valt nog te bezien, maar dat de aanwezigheid van Lucas en Charlie in het sanatorium heftige gevolgen voor hen heeft, hadden zij nooit kunnen vermoeden. De sfeer slaat in luttele seconden om en er beginnen zich allerlei horrorscenarios af te spelen binnen de muren van het naargeestige gebouw. Wat onschuldig begint, eindigt als een boze droom. Wie weet zich hier nog uit te redden? Valt er nog iemand te redden? En wie brengt het er uiteindelijk levend vanaf en wie niet?

Uitzending dubbele aflevering GTST: vrijdag 5 maart tussen 20.00 en 21.00 uur bij RTL 4.

Website: gtst.nl

---

Noot aan de redactie: Fotomateriaal van het team van Ruud de Wild en de verschillende cliffhangers is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl.