Gemeente Valkenswaard

Nachtafsluiting

Nachtafsluiting

In verband met de vernieuwing van de Randweg Eindhoven moeten asfalteringswerkzaamheden plaatsvinden in het weekend van 5 maart aanstaande. Vanwege de werkzaamheden sluit Rijkswaterstaat de afrit 33 Waalre en de Aalsterweg richting Eindhoven af van vrijdag 5 maart 20.00 uur tot zaterdag 6 maart 12.00 uur. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.

Afsluitingen
De afsluiting geldt voor de afrit 33 Waalre voor verkeer op de A67 komende vanuit Geldrop/Venlo en verkeer op de A2 vanuit Weert/Maastricht.

De Aalsterweg is afgesloten voor verkeer richting Eindhoven Centrum vanaf de kruising met de Randweg Eindhoven tot het punt waar de ventweg en de Aalsterweg samen komen.

Omleidingen
Verkeer op de A67 vanuit Geldrop/Venlo en op de A2 vanuit Weert/Maastricht richting Waalre wordt omgeleid bij knooppunt Leenderheide naar de Leenderweg, Floraplein, Floralaan West, Aalsterweg. Volg omleidingsroute 5.

Verkeer op de Randweg N2 vanuit knooppunt Leenderheide richting Waalre wordt : doorrijden op de Randweg N2, afrit 32a High Tech Campus, bovenaan keren, oprit 32a High Tech Campus naar Randweg N2 richting Venlo/Maastricht, afrit 33 Waalre. Volg omleidingsroute W.

Verkeer richting Eindhoven op de Aalsterweg, Eindhovenseweg, Voorbeeklaan en verkeer op de Randweg N2 vanuit 's-Hertogenbosch/Tilburg/Antwerpen richting Eindhoven wordt omgeleid via: N69, Burgemeester Mollaan, Professor Holstlaan, Bayeuxlaan, Ring Eindhoven. Volg omleidingsroute 6.

De omleidingsroutes staan ter plaatse met gele borden aangegeven.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden aan de Randweg Eindhoven is te vinden op www.randwegeindhoven.nl.